Masam Manis "Life"

EHATI : IFTAR BERSAMA SAHABAT RAMADHAN

Ini sahabat ramadhan saya, dan juga sahabat e hati saya  . Namanya ZAAMA BOOS  . 
Baik dan sangat penyayang orangnya . 

Ini saya dan sahabat baru saya . Kak Wan bertudung hitam dan Tini yang saya peluk erat tu . 
Sahabat ramadhan yang sangat best dan baik. 

Ini dengan Coach DIYANA TAHIR  dan Tini. 
Coach banyak mengajar saya tentang kasih sayang.
Dan ingat pesanan Prof Muhaya, ADA-BERI -DAPAT.
Campur 2 formula ini , bermakna, jika kita ada kasih sayang baru kita dapat  beri kasih sayang dan kita dapat beri kasih sayang. Maka, tips ini pegang kuat-kuat dalam hubungan dengan suami, adik beradik, mertua dan sahabat kita. 

Ini Tuan Zuhairi Nopiah , Penulis BUKU LAW OF UNIVERSAL ATTRACTION, ini buku ke dua saya, 1st buku sayta memang jadikan kitab seharian. 
Apa pengisian buku ini ?
Alhamdulillah, buku “Law of Universal Attraction: Magnet Kebahagiaan” tulisan Tuan Zuhairi  danTuan Amin Idris (pengacara TV Al-Hijrah) telah dilancar dan dirasmikan di pentas utama Pesta Buku Kuala Lumpur 2012 pada 4 Mei 2012 yang lalu.
Harga buku setelah diskaun, kos penghantaran dan pengurusan cuma RM19 sahaja sebuah. Lazimnya, kos penghantaran akan berkurangan jika order melebihi 7 buah buku. Jika ia berlaku, pihak kami akan menghadiahkan buku / buku-buku tambahan sebagai tanda terima kasih daripada pihak kami.
Tuan puan juga boleh menjadikan buku ini sebagai hadiah kepada rakan-rakan serta keluarga. Saya yakin tuan puan ingin membuat pesanan secukupnya supaya ia menjadi hadiah paling bermakna untuk insan tersayang.
Bayaran boleh dimasukkan ke akaun Maybank 555126109988 atas nama Attractive Learning & Consultancy. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Cikpuan Aisyah di talian 019-415 8809.atau  untuk 
lain-lain program klik sini Success management
Apa yang Tuan Puan akan perolehi dari buku ini?
1. Bagaimana untuk menjadi MAGNET yang sentiasa menarik kejayaan dan kebahagiaan
2. Bagaimana untuk memutuskan getaran negatif yang boleh menarik perkara-perkara yang tidak diingini dalam kehidupan
3. Bagaimana untuk mempraktikkan proses berkesan dalam mencapai matlamat jangka pendek, sederhana dan jangka panjang.
4. Bagaimana untuk mengelakkan diri daripada terpesongnya aqidah akibat percaya dengan sebahagian ajaran LOA yang boleh membawa kepada syirik
5. Bagaimana untuk mengamalkan teknik-teknik berkesan dan praktikal dalam mencapai impian, cita-cita dan matlamat hidup.
Ini sahabat hati saya Kak ZIE . Kalau anda jenis suka marah suami dan anak-anak, ada sesuatu kena pelajari dari Coach Zie . 
Berikut di kongsikan testimoni menarik beberapa orang pembaca:
Buku ni sangat bagus untuk meningkatkan motivasi diri dan memberi kekuatan minda kepada sesiapa sahaja yang membacanya.

Sebagai seorang pensyarah dan penulis saya dapati penulis buku ini berjaya menulis dengan bahasa yang ringkas dan mudah difahami oleh semua golongan pembaca.

Saya sendiri telah menghabiskan membacanya sebanyak dua kali. Pada pendapat saya untuk mendapat lebih pemahaman dan maksud tersurat dan tersirat dalam buku ini, pembaca perlu membacanya berulang kali agar mereka dapat menjiwai apa sebenar maksud dan informasi yang terdapat dalam buku ini.

Syabas saya ucapkan kepada penulis kerana telah menghasilkan sebuah buku yang dapat mengetuk pintu hati ramai pembaca untuk mendapat ilmu yang dikongsi dalam buku ini.
(Hariyati Ariffin)
Pensyarah kanan Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media UiTM Shah Alam,
Penulis ruangan MINDA di akhbar Harian Metro.
Selepas mendapatkan buku ini, suami saya nampak teruja membaca dan terus membaca. Pelik juga kerana sepanjang pengetahuan saya membaca bukan hobi suami saya. Apabila ditanya, dia jawab bahasa yang diguna pakai dalam buku ini amat mudah untuk difahami dan memang dia benar-benar faham apa yg penulis sendiri hendak sampaikan.

Bagi saya buku ini adalah hasil ilham yg begitu padat dengan infonya. Saya sendiri mengamalkan LUA untuk diri dan anak-anak dalam kehidupan seharian..alhamdulillah hasilnya memang MENAKJUBKAN!!!
Terima kasih Tuan Zuhairi Nopiah dan Tuan Amin Idris. Moga Allah merahmati hidup kalian!”
(Puan Nor Ashikin Abdul Hamid)
Guru
shikin4372@yahoo.com

Ini sahabat hati saya  Coach Zaida  . Pesan coach  : 
Konsep S.M.S yang paling terkesan dalam kehidupan.
S : Sayang.
M : Maaf.
S : Syukur.
Selesai Majlis ini lah buku yang saya grab, bukan jadi koleksi almari sahaja tapi jadi panduan dlm kehidupan seharian . Insyaallah, sayang sahabat  ehati saya. 
SIAPA YANG BACA  POSTING NI NAK TAHU , APA YANG UBAT BOLEH UBATI HATI  YANG SAKIT?
Nak tahu ?
Klik link : 
wassap saya 012-4430338 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *