• Masam Manis "Life"

    BUBUR LAMBUK JUTAWAN KUTU

    Bahagia Membahagiakan!! Hari ini 3 july 2015, masak  Bubur Lambuk. Syukur dipermudahkan.  “Capai target jugalah. Terima kasih yg dtg membantu. Pn Nooraini Ali..Pn Sarinah Mohd.Shariff, Attan Ellamurugu Ramaiah, Jegan Kumar Sheilla Raf’ai Akka, Semua staff AYURV. Semoga murah rezeki kalian” “Hari ini selepas hampir 2 tahun menanti…kami digembirakan dgn kelulusan HALAL utk produk rambut kami!!! Syukur…Tuhan memang Maha Memberi..Tuhan Maha Menyayangi! Kita beri sikit…..DIA beri tanpa had!!!” “Terima kasih kepada semua yg menyokong dan memberikan kekuatan kepada saya utk terus melakukan apa yg saya suka lakukan. Love you all more and more.” “Jom..belajar memberi! Tak rugi…kita dapat lebih!!” ditulis oleh  (Kalavathy Rasalingam ) ‪#‎Sedekah500PekBuburLambuk‬ Ini inai celopcelop.mudah dangat nak gunakannya.…

  • Masam Manis "Life"

    EHATI : IFTAR BERSAMA SAHABAT RAMADHAN

    Ini sahabat ramadhan saya, dan juga sahabat e hati saya  . Namanya ZAAMA BOOS  .  Baik dan sangat penyayang orangnya .  Ini saya dan sahabat baru saya . Kak Wan bertudung hitam dan Tini yang saya peluk erat tu .  Sahabat ramadhan yang sangat best dan baik.  Ini dengan Coach DIYANA TAHIR  dan Tini.  Coach banyak mengajar saya tentang kasih sayang. Dan ingat pesanan Prof Muhaya, ADA-BERI -DAPAT. Campur 2 formula ini , bermakna, jika kita ada kasih sayang baru kita dapat  beri kasih sayang dan kita dapat beri kasih sayang. Maka, tips ini pegang kuat-kuat dalam hubungan dengan suami, adik beradik, mertua dan sahabat kita.  Ini Tuan Zuhairi Nopiah ,…

  • Masam Manis "Life"

    IFTAR WITH M.I.L & F.I.L 2015

    Jumaat , 3 Julai kami pilih untuk bawa mak abah berbuka di Hotel. Oleh sebab  mak dah banyak jasanya kepada suami, apa salah kan? Sayang mak mertua sama seperti sayangkan mak sendiri. Oleh sebab tu, mula mula nak beli kat groupon tu dan set, memang naj bawa mak dan abah sahaja. Seronok sekali sekali kita bawa mak  abah makan, kalau last year 3 hari sebelum arwah ayah meninggal bawa mak dan ayah makan di hotel Seri Malaysia, Perlis. This year, bawa mak dan ayah mertua pula.  Kami sampai dalam jam 6pm,. Alkisah nak bagitau, 1st day . konon dah booking  pada 2 Julai, hari khamis, Mak abah dah mai 1st…