• Masam Manis "Life"

    AYAH

    Coretan dr seorg insan…. RUMAH JAGA SEPARUH DARI HIDUP KAMI(Sekadar satu renungan) Saya persembahkan satu lagi pengalaman sedih saya semasa menjadi pegawai pelajaran daerah utk tatapan kerana lebih ramai orang suka membaca pengalaman dari tulisan berbentuk ilmu semata. Ambillah iktibar.…

  • Masam Manis "Life"

    TERMINATOR GENISYS

    Hari Khamis 30 Julai ummi maaih cuti raya dan Mr Suami off day kerja. Nak jalan jalan luar Kl rasa tak berapa selesa. Cuaca sekarang tak menentu,so kami decide tengok wayang. Kami pergi Aeon Cheras Selatan jam 1030am sampai. Movie…

  • Masam Manis "Life"

    RUMAH TERBUKA RAYA 2015

    23 Julai 2015 birthday Mr Suami yang ke 31 tahun. Sempena sambutan birthday dan tanda kesyukuran , kami decide untuk buat majlis sekali dengan Rumah Terbuka Raya 2015.  So, kami pilih tarikh 25 Julai, hari Sabtu, untuk meraikan bersama ahli…

  • Masam Manis "Life"

    MUA’ZAM BIRTHDAY 2015 – GIFT DARIPADA ANAK

    Tanpa sedar sat jer anak  dah 3 orang. Kini along dah ada 2 adik, Muhaimin & Maisarah. Ummi pilih untuk mengajar anak-anak ummi belajar menghargai orang lain terutama  abah mereka yang membesarkan dan membelikan apa sahaja keperluan mereka seharian.  Sebagai…

  • Masam Manis "Life"

    SUNAT ANAK LELAKI DAN PEREMPUAN

    30 Julai 2015 , Jumaat  Hari ini anak2 ready nak bersunat. Kesana sini kami cari klinik,semua doktor tak.mua sunat melainkan cuti sekolah. Pelik. Anak dah ready doctor pula tak nak. Yang disunatkan adik Maisarah je. Di klink Dr salsabila, Pelangi…