• Masam Manis "Life"

    Yeayy…jalan-jalan KOTA KINABALU

    Alhamdullillah dapat jejalan lagi kali ini ke borneo pulak.. KOTA KINABALU TUNGGU KAMI DATANG ;). CONFIRMED Booking number : RY673G Total paid: 640.00 MYR CONFIRMATION AND ITINERARY light details Depart Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Kota Kinabalu (BKI) AK 5110 Promo KUL (KUL) Kuala Lumpur LCCT (KUL) Sunday, 22 September 2013, 0630 (6:30 AM) BKI…

  • Masam Manis "Life"

    AIR ASIA FREE SEATS

    http://booking.airasia.com/ KALAU NAMANYA FREE SEATS…MAKA.. KENA TUNGGU DLM  ~AIR ASIA WAITING ROOM~ RAMAINYA ORG YER… 😉 BARU NAK CUBA BOOKING ANTARA LOKASI PILIHAN : KK KUCHING ETC… LAIN KALI LA… TUNGGU ADIK  😉

  • Masam Manis "Life"

    Pembantu rumah

    SYARAT-SYARAT DAN TERMA BAGI PENGAMBILAN PEMBANTU RUMAH INDONESIA     15 Ogos 2012 Bayaran -bayaran: 1.     Gaji bulanan  minima RM600 sebulan. 2.   Deposit tidak dikembalikan. Pengembalian wang maksima adalah separuh daripada kos yang diterima agen, ditolak kos hangus dan gaji pembantu (pada kadar pembantu sementara). 3.     Majikan digalakkan membuka akaun  bank untuk memasukkan gaji pembantu setelah…

  • Masam Manis "Life"

    Owh Assignment !!!

    Dalam masa di akhir2 week dah nak bersalin ni  baru kalut nak wat assignment..hehehe due  JKA 314  pada  28 Jan 2013… Tolong…….!! jerit dalam hati… Mai la ieda2 bernas nak wat assignment ni… Nanti dah keluar baby dalam perut ni ..lagi la sibuk ++ Kesempatan cuti awal ni ..nak siapkan semua assignment… Harap2…

  • Masam Manis "Life"

    SEMAKAN TEMPAT MENGUNDI

    SISTEM SEMAKAN PEMILIH BAGI ISI RUMAH BIL NO.KPT / NO.KP LAMA / NAMA ALAMAT PARLIMEN (a) / DUN (b) / DAERAH MENGUNDI(c) / LOKALITI (d) 1 NOORAINI BT ALI BALAI POLIS TRAVERS a.          LEMBAH PANTAI b.         Tiada DUN c.          BUKIT TRAVERS d.         BALAI POLIS TRAVERS               (121/00/03/701) 2 MOHD MUAZAM…

  • Masam Manis "Life"

    ZOO Negara 2013

    13 Jan 2013..xde plan nk p mana2…Mr Suami dan anak dah bosan dirumah, so ummi cadangkan kami pergi ZOO Negara..hehehe kebetulan ada voucher free kan..guna la apa nk simpan kan… Pada masa yang sama kami sekeluarga ajak bapa suadara Mustaqim jalan2 juga..ehhe ramai2 baru best kan… 😉 Sampai sana dah kul 3.05pm..opss bekerjar…

  • Masam Manis "Life"

    E-COSWAY Pharmacy

    ~E-cosway Pharmacy~     Berminat ingin memiliki kedai farmasi anda sendiri?eCosway Pharmacy adalah jawapannya..dengan bermodalkan rm5100 (no hidden charges, sekadar usaha n minat yg tinggi utk buat bisnes), Anda mampu memiliki farmasi sendiri..kuota bumiputera, terhad..if berminat boleh message Kakchik/Nanie . Anda  nk whats app pun boleh 012-4430338.* Anda dapat bezakan permis cosway yang biasa dgn…