REVIEW PRODUK DAN EVENT

Review Produk Dan Event adalah salah satu usaha untuk membantu usahawan dan juga badan korporat untuk mempromosikan perniagaan dan majlis mereka di carian google melalui penulisan di blog Umminani.com .

Bagi setiap pengiklanan, produk disertakan bagi tujuan promosi dan meningkatkan kepercayaan kepada pembaca. Selain itu, kami membantu juga mewar kan program kebajikan  yang tidak melibatkan keuntungan wang ringgit. Konsep Umminani.com adalah ingin menyampaikan sesuatu yang bermanfaat kepada pembaca melalui perkongsian dan tips yang baik. Umminani berdoa agar pahala penulisan menjadi saham akhirat kelak.

Jika tuan /Puan ingin bekerjasama email ke admin@umminani.com untuk perbincangan lanjut. Kami sedia membantu menulis dan mewar-warkan produk dan kepakaran Tuan/Puan dalam blog kami. Semoga usaha yang kecil ini dapat membantu memeriahkan dan menjadikan kita semua usahawan berjaya dunia dan akhirat.

Sekian.

wassap  : 012 4430338

Umminani.com

Kuala Lumpur International Hotel Saji Masakan Kampung Sejati sempena ramadhan 2017

Sebaik melangkah masuk ke restoran, barisan sajian bufet pasti menggamit selera dengan  beberapa sudut  ‘live cooking’ yang menjanjikan keenakan dan keaslian masakan tradisi.  KLIH mengalukan kedatangan semua tetamu yang inginkan selera kampung bagi berbuka puasa. Masakan Kampung Sejati di KLIH Saat berbuka lebih menyelerakan dan terasa seperti menikmati hidangan di kampung  apabila nasi panas dihidang …

Telekung kanak-kanak terbaru 2017 – ada SALES!

Menjelang hari raya bukan mak-mak jer nak bergaya dengan telekung baru. Pastinya anak kecil pun nak bergaya. Tambahan jika kita boleh bawa mereka ikut serta ke masjid untuk berterawikh. Dan pastinya, anak-anak bertambah suka dengan telekung kanak-kanak yang diberikan oleh mak ayah sempena ramadhan tahun ini. Keceriaan pasti terpancar di wajah anak-anak dan semangat mereka …

VOQQ facial wash dan cream anti aging buat wajah bertambah sihat dan cantik

Hi uols, apa khabar ? Ehm…orang pernah rasa stress tak kalau muka ada naik bintik-bintik hitam dan bila mula menampakkan tanda-tanda jeragat nak menguasai muka? Jeragat ini kadang macm parasit juga,mana tidaknya, muka bersih dan lawa terus jadi kusam. Hish paling menakutkan. Ummi dah try pelbagai cream dan juga pencuci muka. Mujurlah  bila berjumpa dengan …

Majlis Perlantikkan Duta & Pelancaran Single Terbaharu Noraniza Idris “Permata Saadah”

Alhamdulillah dapat kesempatan hadir ke majlis perlantikkan duta dan pelancaran Single Terbaharu Noraniza Idris “Permata Saadah”. Ini bukan kali pertama bekerjasama dengan Kak Ani selepas program  dan rakaman , PENYANYI DARI PELBAGAI GENRE BERGABUNG TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA , KEKK 2016 Buka Mata Masyarakat Penting Ilmu Kemahiran . Lagu Permata Saadah berentak Zapin Fusionmenerusi genre Pop Tradisional. Irama lagu …