Bukit Broga berjaya di daki..Jangan ingat tak mampu!

Bismillah hirrahman nirrahim. Syukur, akhirnya last minit punya perancangan berjalan lancar. Eh eh…walaupun tengok kami-kami ni mak-mak , ayah-ayah…jangan pandang sebelah mata tau! Bukit Broga berjaya di daki!

Tambah tolak, ajak ramai-ramai join sebenarnya.. cuma bila hujung minggu ada pelbagai situasi kan..kami memahami. Oleh itu, setakat mana yang betul-betul berminat dengan tahap kesihatan yang memuaskan dialu-alukan.

Daripada 40 oramg, 13 sahaja yang berkelapangan dan tidak ada masalah kesihatan yang memudaratkan. Ada sorang extra, suami UN sendiri join.

Pencapaian terbaik team #dessUM dari #maktabpdrm. Kerjasama yang awesome! Yang pantas kedepan, yang lambat kita tunggu. Jangan mengalah jer pointnya. Bila semua orang percaya,boleh dilakukan…seriusly..semua sampai ke puncak keDua.

Bila dah sampai Puncak Tinjau ke-2, fuhhh happy gila… Hilang rasa letih dan penat. Syabas bebeh!!

Dalam gambar ini, cukup 14 orang perserta mendaki. Syukur semua boleh buat, tak kiralah bukit licin atau berbukit, dimana ada kemahuan disitu ada jalan!

Nak daki sememangnya perit, tetapi selagi minda boleh atasi fizikal, apa yang susah boleh dibuat.

Moment dan aktiviti begini pasti akan dirindui. Sama-sama bersusah payah fizikal, dan harapnya kami sama-sama jugalah akan lalui exam dengan sebaiknya nanti.

Bergambar di Puncak Tinjau ke dua.

Baca juga : Bukit Broga tempat hiking di Semenyih 🙂

TAHNIAH!!! Inilah yang berjaya melalui sehingga ke Puncak! Tahniah. Proud of you, Tuan-tuan!

Next, selepas Bukit Broga kita nak kemana pula yerr?

4 thoughts on “Bukit Broga berjaya di daki..Jangan ingat tak mampu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge