• Umminani

    Jangan MALU untuk berubah

    Hidup ini ada up and down. 2008 – Zaman pakai Myvi dah pernah lalui. Masa tak fikir panjang, gaji Rm1000+ lebih sikit nak pakai kereta. Ada masa sengkek juga, duduk tengah bandar Georgetown, kereta kena isi minyak, hujung minggu nak jalan2. Struggle! 2010 – Masa ni baru kahwin, laki bini pakai kereta, dia kerja dah gaji besar masa tu, bujang pun dah mampu pakai Vios. Rasa dah hebat! 2009 -2014 pakai 2 kereta. Tapi struggle juga tu, cuma bergaya kan…🤣. 2015 – Konon Vios tu lama, walhal masih elok. Ikut kawan, well manusia biasakan.. tukar, jual.la Vios tu.. plate no sama.. konon Wish hebat…jenama luar.. tapi low spek je pun😒. Ehmm…manusiakan.. baru…