Birthday Angah ke-7 tahun 2020
Umminani

Birthday Angah ke-7 tahun pada 2020 ; buat Angah tersenyum gembira

Bismillah hirrahman nirrahim! Happy birthday to you..happy birthday to you… happy birthday to Angah..HAppy Birthday to you! Hari ini barulah ada kesempatan untuk menyambut Birthday Angah ke-7 tahun 2020. Rasa macam baru sahaja lalui pengalaman ngeri melahirkan Angah.

BACA JUGA : Muhaimin Lahir di Kedah Medical Centre Kedah pada 3 Feb 2013

Pejam Celik, Angah dah masuk tahun 1 dah. Walaupun alami trajedi sedih ketika hari pendaftaran, syukur selepas 2 bulan dia dah okay!

Birthday Angah ke-7 : Plan nak sambut birthday Angah tiba-tiba…

SEBENARNYA.. memang unplan nak celebrate birthday Angah hari ini. Sebab nak tunggu LEGO yang beli secara online tiba dulu, baru lah buat majlis. Tapi dia dah seharian monyok je..

Jam 3 petang, masa bagi depa lena sat tu… rasa sedih la pula tak buat majlis kat dia. Dan kebetulan UN pun sememangnya tak sibuk lagi awal semester ini. Jadi buka apps McDonalds, KFC dan PIZZA Hut.. akhirnya UN pilih PIZZA.

Angah belum bangun , orang lain possing dulu!

Birthday Angah ke-7 – Pizza dan kek UN deco πŸ™‚

Angah seorang yang sukakan roti, jadi Pizza adalah pilihan terbaik untuk hari ini. Kalau KFC baru je makan last week…

Kek by UMMI ! hahahaha

Dalam masa tunggu PIZZA sampai, UN masak spagetti dan deco kek. Eh.. bab kek ni, tadi pergi kedai ke pagi masa balik dari Bukit Broga, tapi memandangkan kek paling MURAH RM36.00, fikir semula macam tak berbaloi, jadi tak beli!

Maka, terhasillah kek deco by UMMI. πŸ™‚ Qute kan..hehehe dan sebenarnya, lepas tiup lilin, angah tak makan pun kek tu..kan dah rugi kalau beli kek mahai! Dia takkan layan kek! Membazir.

Birthday Angah ke-7 tahun pada 2020 ; buat Angah tersenyum gembira
Birthday Angah ke-7 tahun pada 2020 ; buat Angah tersenyum gembira
Kami semua syaang Angah!

Supriseee! Ya, masa deko rumah , masak dan Pizza sampai, Angah tidur. Bila kejut dia…Surpriseee!~ Fuhh senyum meleret ada kejutan untuk dia! Ehm…baru UN realise, sebenarnya bukan dia nak majlis besar, cukup untuk rasa dihargai pada hari kelahiran dia. So, sampai malam ni , meleret senyum kegembiraan :). Senangkan nak happykan orang..bukan mahal itu pengukuran, tapi ingatan yang penting.

Akhirnya, majlis yang dirancang secara tiba-tiba berlangsung dengan jayanya.Angah seronok, kami satu keluarga happy. Happy birthday Angah ke 7 tahun. πŸ™‚

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge