surya s great grain untuk kurangkan kolestrol
Review,  Umminani /Lifestyles

Surya S Great Grain – Minuman Multi-Bijirin Berkhasiat

Hi semua, salam ramadhan ke-6. Bagaimanakah my dears semua lalui ramadhan kali ini. Un setakat ni masih okay. Ya, ramadhan bulan untuk memperbetulkan kesilapan lalu, kelalaian lepas dan ramadhan juga bulan untuk Un kekalkan stamina serta perbaharui niat. Sepanjang bulan puasa Un, terutamanya waktu sahur UN, ambil Surya S Great Grain ( SSGG). Ianya multi bijirin dan pastilah berkhasiat sepanjang ramadhan ini.

Surya S Great Grain – Amalan Gaya Hidup Sihat

Mungkin ada dikalangan rakan Un yang juga berhajat untuk nak kekalkan berat serta mungkin nak lebih mengecil @ kurus rasa nantikan. Tetapi mestilah berusaha bersungguh-sungguh. Salah satu alternatif, mungkin boleh amalkan secara harian Surya S Great Grain ini.

Kandungan dalam Surya S Great Grain

Ianya mengandungi 18 jenis bijirin dan juga kandungan bahan lagi 5 jenis bahan makanan sunnah terdiri daripada – Habbatus Sauda, Zaitun, Delima, Buah Tin & Madu. Manakala,  18 bijirin terdiri daripada – beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel aprikot, kacang hitan, benih chia, beras pulut.

Banyak maklumat daripada pembacaan kita, bahawa bijirin mengandungi kandungan protein yang tinggi, sumber serabut diet. Jadi produk ini sesuai untuk mereka yang peka dengan kesihatan dan keluarga yang ingin mencapai gaya hidup yang lebih sihat.

Bagi tujuan tersebut, oleh kerana S S Great Grain tiada bahan pengawet ianya sangat membantu dalam memastikan tujuan sebenar kearah mencapai gaya hidup sihat tercapai. SSGG juga dijamin HALAL. Jadi, sesuai untuk kita orang Islam untuk menjadikan ia sebagai salaj satu hidangan harian dalam memastikan diet untuk sihat tercapai.

SSGG juga sangat sesuai untuk diamalkan secara berterusan

Selain ianya menjadi minuman ketika sahur, SSGG juga sangat sesuai untuk diamalkan secara berterusan. Kandungan Multi-bijirin yang mempunyai set nutrien yang komprehensif termasuk karbohidrat yang baik, protein, serat makanan, vitamin & antioksida, menjadikannya pilihan terbaik untuk sekeluarga.

Cara nak sediakan Surya S Great Grain

Cara nak sediakan Surya S Great Grain ni senang sahaja. Un cuma bancuh dengan air suam. Kalau bancuh sejuk, mungkin akan menyebabkan ianya berketul. Jadi Un sarankan bancuh dalam keadaan suam dan rasanya juga sangat uuummp walaupun warnanya seakan pink gitu. Satu hari tiada had nak minum berapa banyak sebab ni bijirin. Cuma bagi kekalkan fokus dan menjamin tahap kesihatan yang baik disarankan ambil la 2 sachet sehari . Secara tak langsung boleh turunkan kadar kolestrol juga.

Nutrisi untuk anak

Pada masa yang sama, jangan lupa berikan anak-anak Surya Klorofil kepada mereka

Ibu-ibu yang ingin memberikan nutrisi yang terbaik kepada anak mereka boleh juga boleh dapatkan manfaat Surya S Great Grain kerana ia datang lengkap dengan nutrien diperlukan yang akan memberi anak-anak tenaga dan fokus untuk menjalankan aktiviti harian mereka. Ibu menganjung juga boleh amalkan setiap hari.

Memberikan rasa kenyang berpanjangan dengan surya s great grain

Maklumat Lanjut :

Surya S Great Grain ni boleh di dapati di semua cawangan Watsons seluruh Malaysia. Harga sepaket pula cuma RM39.90 dan ada 15 packs dekat dalam satu pack besar.

Facebook link : https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/

Instagram link https://www.instagram.com/surya.malaysi

E-Commerce link Shopee – http://bit.ly/SGGShopee


19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge