Saya dan keluarga

Surya Chlorophyll ; Minuman Yang Memberi Khasiat Sayuran 100%

Assalamualaikum mama, apa khabar? Salam bahagia dan salam kasih sayang. Hari ini Un nak kongsi tips anak makan sayur dengan Surya Chlorophyll Atau mudahnya pengganti sayur yang effisen dan mempunyai khasiat  sayuran 100% .

Isu : Mulut anak penapis sayur.

Bukan sahaja anak-anak tak suka sayur, tapi terbayang pada fikiran Mak-mak pastinya, adakah dalam mulut anak ada penapis sayur. 🤭. Bukan apa, potong la sayur kecil macamana sekali pun mesti anak dapat rasa yang benda masuk ke mulut tu sayur.

Sesekali UN ingat, apalah benda yang ada dalam makanan, manalah tahu pasir ke apa. Risau mak! Punyalah nantu anak luah semula makanan, rupa-rupanya, Ya Allah, sayur. 🤒. Demam mak memikir cara nak bagi anak sihat dengan makanan berkhasiat. 😜.

Langkah mudah minum – Surya Chlorophyll

Lepas bagi anak-anak minum , simpan di tempat selamat. jika tidak sekali minum mereka boleh habiskan tanpa rasa bersalah dan allergic dengan sayur. Bahaya bila terlebih suka!

Un sendiri cuba pelbagai cara bagi anak makan sayur dan minat dengan sayuran dan buah-buahan. Pelbagai tips mak-mak Un google. Akhirnya, Un tergerak hati untuk cuba Surya Chlorophyll.

Setelah google dan cari info ,Un dapat tahu yang  Surya Chlorophyll adalah bagi:

1) mereka yang beratkan soal kecantikan kulit

2) mereka yang tak makan sayur

3) mereka yang mempunyai masalah jerawat (terbukti) 😍😘

4)mereka yang mempunyai bau badan yang tidak menyenangkan

5)mereka yang berusia 4 ( empat ) tahun dan ke atas. (tapi Un bagi daripada anak usia 2 tahun, secara tak langsung bantu melawaskan berak anak).

Manfaat Surya Klorofil

Cara-cara Minum Surya Chlorophyll

Campurkan Surya Chlorophyll dan minum.

Cara minum mudah sahaja. Campur 25ml/30ml Surya Klorofil ke dalam air kosong, dan minum. Mudah dan ianya semudah ABC.

Surya Chlorophyll

Anak susah sangat nak makan sayur? Ini antara tips mudah daripada mak ke mak. Boleh bagi anak-anak setiap hari. Rasanya sedap, dan didatangkan dengan perisa Peach dan Laici.

Selamatkah Surya Chlorophyll ini?

Selamat dan mudah.

TIDAK mengandungi bahan pengawet
telah diperakui HALAL / GMP / HACCP
mendapat pengesahan dari BioNexus Key Message Certified. Surya Chlorophyll juga mengandungi klorofil yang telah diekstrak dari daun Mulberry dan ianya sumber alkali semulajadi yang sangat sesuai untuk pembersihan dalaman.

Mana nak dapatkan Surya Chlorophyll ini?

Boleh dapatkan di Watsons atau Constant Pharmacy

Bagi mak-mak yang nak dapatkan Surya Chlorophyll ini, boleh beli di Watsons terdekat ataupun secara online di LAZADA dan Shope pun ada. Jadikan Surya Klorofil minuman tambahan wajib kepada seisi keluarga. Malah, bagi mak-mak yang tak suka simpan sayur fresh yang banyak dalam freezer, boleh jadikan Surya Chlorophyll sebagai ganti. Mudah disimpan, selamat dan anak-anak pun suka.

Boleh cakap, “Bye-bye sayur rosak!” -hahaha biasa beli je sayur tapi tak sempat masak, sampai rosak dalam peti ais. Syukur la ni Surya Klorofil hadir sebagai ganti. Hidup tenang dan mudah.😍😄. yang best tu, anak-anak automatik dapat khasiat sayur dengan klorofil ini. Mereka bukan lagi orang yang allergic kepada sayur hijauĀ  sejak amalkan klorofil laici ini.

Jadi apa lagiā€¦amalkan pemakanan sihat dengan sayuran dan dapatkan Surya Klorofil hari ini. 😍

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *