Food Review

BUFFET RAMADHAN DI RESTORAN ME’NATE STEAKHUB

Steak? Daging rusa? Ayam bakar? Nasi ayam? Semua ada.. pilih ..pilih..! Semuanya tersedia dalam pakej Buffet Ramadhan di Restoran Me’Nate Steakhub. Disini disajikan pakej buffet berbuka puasa bertemakan  “Western & Local Delicacies Buffet”.

Restoran Me’nate Steakhub menyediakan 3 set menu berbeza setiap hari, silih berganti.

Western & Local Delicacies Buffet

Selain daripada makanan barat, Restoran Me’nate Steakhub juga mengetengahkan konsep gerai bagi menampilkan kelainan daripada hari kebiasaan, mengikut kategori hidangan.

Dengan hampir 40jenis hidangan setiap hari yang terdiri daripada seksyen pembuka selera, salad, sup, gerai daging dan ayam panggang, seksyen mee, pencuci mulut dan seksyen minuman.

Hidangan Nasi di Restoran Menate Steakhub

Orang Malaysia!  Ya, tidak lengkap sajian tanpa menjamah sedikit nasi. Disini kepelbagaian nasi disediakan seperti Nasi Tomato, Nasi Minyak dan Nasi Briyani.

Menu Tarikan Utama di Restoran Me’nate Steakhub

Rusa, ya betul rusa… biasa kita kalau mencari buffet ramadhan mesti mencari kambing golek. Setuju kan? Ha…ni bukan pelik tetapi benar. Restoran Me’nate Steakhub menyajikan rusa golek sebagai sajian utama pada Ramadhan 1439 hijrah ini.

“Apa rasa daging rusa tu, nampak sedap?”
“Pahit manis.. sedap lah”…. hingaq meja kami malam tu masing-masing teruja merasa keenakkan daging rusa.

Harga Pakej Buffet Ramadhan di Restoran Me’nate Steakhub

Dewasa : Rm79.90
Kanak-kanak : Rm39.90

Pakej ini bermula pada jam 630petang sehingga 830malam. Harga yang ditawarkan berbaloi bagi memenuhi citarasa anda yang gemarkan makanan barat dan makanan Melayu pada masa yang sama.

Bagi anda yang masih ingin menikmati Stik dan makanan barat di Me’nate kerana restoran akan beroperasi seperti biasa pada jam 830malam sehingga 1100malam. Ha… jadi anda masih berpeluang menikmati kegemaran di Me’nate Steakhub.

Semua maklumat diatas adalah diguna pakai bagi ke empat-empat cawangan Restoran Me’nate Steakhub iaitu, Ampang Jaya, Setapak, Bandar Baru Bangi dan Shah Alam.

Kemudahan lain yang disediakan adalah surau yang selesa bagi saya dan anda menunaikan solat maghrib dan isyak.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

Cik Aidah : +6012-2944425
En. Farid :  +6011-27058455

Facebook : Menate Steak Hub 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *