Review Produk Dan "Event",  Saya dan keluarga

Jeragat dan bintik hitam pada usia 30an, bagaimana nak hilangkan?

Jeragat satu masalah besar bila umur dah masuk 30 series. Masa 20series tak risau,sebab wajah ni masih ada collagen. Macam2 ikhtiar dah cuba nak hilangkan bintik hitam dan jeragat.

jeragat
Selepas kukit.muka dah pulih, nak apply make up jadi mudah. Diri rasa lebih yakin dan bersedia dalam apa juga keadaan.

Kulit wajah Ummi tak la teruk lagi jeragat, tapi dah mula menampakkan bintik-bintik hitam kat bawa mata.Lebih sedih lagi kesan facial hari tu masih ada. Tapi i still move on okay! 😀

Jeragat hilang dengan 3-5 kali penggunaan.

Ummi dari dulu pakai krim ini. Opss, lupa nak bagitau , Ummi pakai Luminious Pearl Cosmoderm, Dark Spot Corrector.

Kesan Awal
Kali pertama dan kedua pakai, kita jarang dapat rasa kesan. Tapi masuk kali ke tiga, kulit muka akan mula menggelupas. Bila dah mengelupas, bermakna sel kulit mati dan lama dah terhapus. Lepas tu ,hanya nak tunggu kulit baru jer naik semula.

Masa mengelupas, kesabaran sangat la diperlukan. Sebab apa ? Yer la, kulit muka jadi kering. ummi nak elakkan kukit muka jadi kering, Ummi pakai cosmoderm Vit E 30000iu. Dan juga roseship oil. Memang berkesan tau. Kulit jadi lembab lepas pakai.

Okay, dalam beberapa hari ini lepas kukit mengelupas bermakna ianya effective pada kulit wajah. Tapi lepas 4/5 kali pakai ,stop dulu. Teruskan pakai vit E, bagi kulit stabil semula.

Repeat penggunaan Dark Spot Corrector ini bersama Vit E Cream. Selama sebulan, lepas apply uols akan nampak kesan. Tak caya? Cer cuba, masih sempat ini untuk lebih berseri nak beraya tahun ini.

Lepas dah pakai cream vit E dan dark spot corrector, dah yakin nak berselfie semula.

Saja nak share tips ini, sebab ramai yang search cara guna yang berkesan. Harap Ummi membantu cik yang sedang cari info ini ya. 😘😘😍

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *