Saya dan Kerjaya ; Polis Diraja Malaysia (PDRM)

Bila off day, tapi kena hadir kerja… apa cerita?

Hii..sebelum lelap mata, nak coretkan catatan hari ini. Pagi-pagi lagi dah siap sedia nak hantar Along. Abah off day, jadi Ummi ambil kesempatan ambik off day, sebab penat sangat semalam balik jam 8 lebih sampai rumah.

Letih yang amat sangat. Balik mandi terus solat. Pagi ini bangun jer, terus decide nak ambil off day.

Dah bagitau boss, nak ambil off hari Rabu tapi sebab letih yang amat terpaksa off hari ini. Nak jadi cerita….jeng jeng jeng…

Tengah sarapan pagi kat area Beranang, tengok wassap group kerja. Hahahaha, boss suruh pergi office sebab ada meting jam 10pagi di Menara 2.

Akur dengan arahan tugas, minta Mr Suami hantarkan ke Pejabat. Nak bawa motor rasa tak kemampuan. Sampai office terus salin baju dan turun semula pergi ke motor.

Ni nak marah ke nak senyum tak pasti. Masuk bilik meting, sembang dengan Supt Rusbaini. Beberapa ketika , mesyuarat dah nak di mulakan.

Dan!! DSP Asri masuk…hahaha dah ada 2 wakil dalam meting. Adoi, ini kali ke dua jadi macam ini. Bidan terjun ke kena PRANK!

Adeh…jadi lagi.. agaknya terus stay kat pejabat ke macamana?? esok lah update😁

Selamat Malam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *