JUZQ30 bantu anak lancar bercakap

Anak mudah bercakap dengan lancar dengan JUZQ30

Ramai ibu bapa ingin anak bercakap dengan lancar tanpa sebarang pelat. Namun begitu berapa ramai ibu bapa telah berusaha sebaiknya untuk anak mudah bercakap? Anak-anak perlukan bimbingan dan salah satu perkara yang perlu dielakkan adalah dengan gajet. Bukan la dielakkan terus, tapi dikurangkan. Disini Ummi nak share bagaimana anak mudah bercakap dengan lancar dengan amalan juzq30. Produk ini adalah keluaran oleh Dr Tengku Asmadi , pakar motivasi yang sentiasa berjaya berkongsi teknik belajar yang baik kepada anak-anak.

testi8

Anak-anak memerlukan ransangan untuk bercakap. Setiap perkataan yang mereka sebut adalah daripada ransangan ibu bapa dan penjaga mereka setiap hari. No wonder jika anak boleh terpengaruh dengan bahasa bibik di rumah. Sebab mereka diransang untuk berbahasa seperti bibik berbahasa.  Tips yang boleh diamalkan adalah mengajar anak menghafal al-fathihah sebelum lain-alin perkara. InsyaAllah mukjizat al-fatihah akan membantu anak mudah bercakap dengan lancar.  testi9

Testimoni JUZQ30

Testimoni :  Setelah mencuba dan mengamalkan minum juzq30 untuk anak saya, banyak perubahan berlaku. Dulu anak saya kalau nak sebut R mesti jadi pelat sikit. Kadang kalau bercakap kurang jelas dan tidak faham apa yang dia sebut. Kalau nak ajar membaca, sekarang dia dah tak cepat bosan dan kalau suruh menulis rajin jer rajin. Sejak minum JUZQ30, alhamdulillah. Terima kaish Ya Allah.
juzq30Cara pengambilan mudah sahaja iaitu koyakan sachet dan minum. Tanpa perlu bancuhan atau campuran dengan air atau makanan lain. Ada yang buatkan ia sebagai ice cream untuk lebih menarik minat anak. Anak-anak suka minum mak ayah yang gembira. testi-repeat-order

Ramai juga ibu bapa yang berkongsi dengan Ummi , anak-anak susah nak makan produk makanan kesihatan sebelum ini.  Kenapa begitu? Mungkin ada sesuatu yang buatkan anak kurang selera. Tapi dengan juz ini anak-anak suka kerana rasanya sedap dan manis. Untuk membantu anak-anak ramai yang telah berjaya dengan amalan produk ini. Pada mulanya anak tak nak makan, bila dah cuba sikit mereka berubah jadi suka . Dan produk ini bukan sahaja  jadi kesukaan anak-anak malah juga ibu bapa. Kesan lain anak-anak bertambah sihat malah lebih aktif dan bertenaga. Kesan madu terdapat dalam juzq30 membantu anak-anak lebih sihat. Selamat mencuba . Lepas ini Ummi share bagaimana Along berjaya memaca awal dengan bantuan JUZQ30.

untuk dapatkan JUZQ30 :

Instagram  : tyzara_ibusuri_juzq30 

Wassap : JUZQ30 ke 012 440338

8 thoughts on “JUZQ30 bantu anak lancar bercakap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge