• Review

    Kelebihan Play Doh Ice Cream Castle

    Kelebihan Play Doh Ice Cream Castle  Bermain bersama-sama menjadi satu amalan bagi 3 beradik iaitu Along, Angah dan Cik Sarah. Bila mereka bertiga dapat Play-Doh Ice Cream Castle, mereka semua seronok. Terima kasih Play Doh kerana sponsor mainan untuk anak-anak yang harganya RM139.90 sempena ulang tahun ke-60. Happy 60th birthday Play-Doh #playdoh60my. Jom teruskan membaca apa kelebihan Play Doh Ice Cream Castle di mata Ummi. Semasa hari mereka dapat mainan ini, mereka terus berlari masuk rumah dan menatap la bungkusan berwarna coklat ini bersama-sama. Sebab mereka dah tahu, bila dapat mainan ada undang-undang Ummi akan beritahu dahulu. Nasihat Ummi pada mereka  antaranya ” Along dan adik-adik perlu bersyukur dapat main…

  • Review

    Bila masalah rambut gugur nak selesai?

    Masih hadapi masalah rambut gugur?  Mesti ramai yang hadapi masalah rambut gugur kan? Tak terkecuali Ummi juga. Rasa nak menangis tau bila tengok lantai dan dalam bilik. Bila tidur kat bilik, anak-anak mula merayap kat Ummi, naik kat rambut dan macam-maca la depa buat kat Ummi , Ummi naik stress sebab lepas tu bila tengok ke lantai dan atas bantal..ergggg…sedih rambut banyak. Anak-anak ku bukan salah kamu, tapi rambut Ummi ini! Sekarang ini pun ada juga , tapi banyak dah berkurang. Kiranya kalau dulu balik rumah mesti capai penyapu dan juga vakum dulu. La ni saja dapat tarik nafas lega. Walaupun masih ada juga tapi tak banyak. Adik Zakkir dan…