Tue. Sep 28th, 2021

Cari-cari emas ke tu?Mesti awak sama je dengan saya, kalau nak cari emas, mesti nak cari yang murah dan juga kos upah pun murah. Kan, kan?? Ini nak share, salah satu kedai pilihan UN (Umminani), adalah dengan membeli emas murah di Kedai Emas Hajjah Halijah Kangar, Kedai emas murah Perlis. Murah sangat ke?

Sini nak cerita : MENARIK

Tertipu dengan harga emas murah :

Kalau ada UN survey, kedai emas lain menawarkan emas dengan harga RM240/gm, tetapi bila plus minus dengan upah jadi sangat mahal, jika dibandingkan dengan emas di Kedai Emas Hajjah Halijah. Kedai ini menawarkan harga emas daripada RM251 -RM253 ( harga emas semasa

Kos Upah lebih murah berbanding kedai lain :

Semestinya dalam mencari emas, design terkini akan menjadi pilihan kita. Menariknya disini, upah yang ditawarkan ada kalanya TANPA UPAH, ada masanya 50% KOS UPAH. Menarikkan?

Kedai emas murah di Perlis, Kedai Emas Hajjah Halijah

Design terkini sesuai untuk emas pertunangan, perkahwinan dan juga hiasan harian

Rantai emas dalam kotak merah itu, UN dan suami belikan untuk mak mertua UN (mak suami). Hadiah sebagai tanda penghargaan sebab sentiasa mendoakan kami sekeluarga dan mendidik dan membesarkan suami selama ini. Manakala cincin dalam box hitam, sepupu UN di Kulim beli. Memang cantik. Dua gambar di bawah tu, hadiah diri sendiri. πŸ™‚ Berbaloi sungguh beli disini. Memang berpuas hati, staff pun baik dan yang penting design terkini.

Barangan kemas disini amat cantik, design up to date, dan juga kalau dah hari-hari layan telegram mereka, memang terpikat habis la. Design emas terkini boleh di jadikan sebagai hadiah, barangan kemas perhiasan harian untuk dipakai secara harian dan boleh juga dijadikan sebagai emas pertunangan dan perkahwinan.

Menariknya, jika berada jauh dari Perlis, boleh beli secara online sahaja. Kos pos pun tak mahal dalam RM10.00 sahaja Bagaimana di hantar ? Hubungi staff KEHH untuk maklumat lanjut. Un dah beberapa kali beli emas di sini, memang selamat sampai, alhamdulillah, jadi tak risau pun beli emas secara online dari KEHH.

Kedai emas murah Perlis ; kalau orang tanya dimana , jawab Kedai Emas Hajjah Halijah

Inilah kedainya. Tengah-tengah pekan Kangar. Waze atau Maps. Tapi kalau orang Perlis memang depa dah tau , ini lokasi HOTSPOT!

Kedai emas murah Perlis

👉🏻Kangar
Kila – http://kehhkangar.wasap.my

10 thoughts on “Kedai emas murah Perlis ; Kedai Emas Hajjah Halijah Kangar”
  1. Cantik juga designnya ya UN… rasa macam nak recce la pulak… lagipun baru dua minggu lepas bincang dengan incik suami regarding nak hadiahkan something kat MIL… belum ada idea lagi ni, mungkin boleh survey dulu kat Facebook Fanpage Kedai Emas Hajjah Halijah Kangar ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge