Tue. Sep 28th, 2021

Buntu? Tak tahu nak masak apa? Jom cuba MB pula. Terbaru Ogos Marrybrown memperkenalkan set menu baru iaitu set ‘Marrybrown Eatalian’.

Set ‘Marrybrown Eatalian’ ini ada Spaghetti bolognese yang kaya dengan cheese dan herba-herba. Untuk set ini juga MB memperkenalkan ‘MB Italian Cheesy Rice Bites’.

Marrybrown perkenalkan set Italian menu mulai 5 Ogos ini
3 Set MB Eatalian Box Meal , 4 Set MB Spaghetti Combo, MB Eatalian Cheesy Rice Bites x 2
Mushroom Soup x 5 (Untuk kami sekeluarga).

‘Marrybrown Eatalian’

Kenapa MB Eatalian? Ini sebabnya, Italy adalah destinasi kedua makanan bertema bagi “Marrybrown’s Around the World bagi meraikan sambutan Ulang Tahun ke-40 MB Tahun ini.

Bukan sahaja ITALY, tetapi rakyat di MALAYSIA pun memang sukakan Spaghetti. Anak-anak UN pun, kalau dah jemu dengan menu harian yang biasa, spaghetti jadi pilihan mereka. Dengan adanya set terbaru ini, mudah, order secara online dengan ‘cashless’ payment, semua kesukaan anak-anak sampai di muka pintu. Anak-anak happy mak bahagia, boleh bercuti daripada memasak. πŸ™‚

Marrybrown italian set

Senarai Harga :

● MB Spaghetti – price from RM13.90
● MB Spaghetti Combo – price from RM19.90
● MB Italian Box Meal – price from RM27.90
● MB Italian Cheesy Rice Bites
β—‹ Add-on – price from RM3.50
β—‹ Single – price from RM4.40
● Mushroom Soup
β—‹ Add-on – price from RM2.50
β—‹ Single – price from RM3.80

Menu tarikan kanak-kanak dan keluarga

‘MB Eatalian Cheesy Rice Bites’ menjadi kesukaan anak-anak. Kalau ada anak-anak yang susah atau jemu nak makan nasi waktu PKP, MB Eatalian Cheesy Rice Bites ini amat sesuai. Ianya adalah gumpalan nasi yang dibentuk kecil seperti bebola. Anak-anak suka sangat, angkat dan gigit. Mudah dan lengkap dengan nutrisi. Ada sayur pun kat dalam Cheesy Rice Bites ni.

Spaghetti pula disajikan sebagai menu utama selain ayam goreng ranggup. Satu set ini memang mengenyangkan. Puas makan. Tak rugi ‘order’ demi membeli jiwa anak-anak dan keluarga. Menu Italian ini mengubah cita rasa kebiasaan kita , tak lain tidak bukan nasi. Hidangan penuh khasiat dan menarik minat seisi keluarga. Boleh juga dijadikan hidangan bagi sambutan birthday ahli keluarga. Menu dalam set ini sesuai untuk sebarang majlis.

Bagi yang berminat boleh order secara online atau belian di outlet MB set ‘Marrybrown Eatalian’ ini mulai 5 Ogos 2021. πŸ™‚

THANK YOU MARRYBROWN

Terima kasih juga kerana MB kerana tidak melupakan Frontliners ketika sama-sama kita menghadapi situasi pandemik COVID 19.

Untuk maklumat lanjut boleh layari :
IG : @marrybrownmy
FB : @marrybrownmalaysia
Twitter : @MarrybrownMY https://twitter.com/MarrybrownMY
Marrybrown website: https://marrybrown.com/

YouTube: MarrybrownTV

Delivery: http://mbdelivery.com.my

13 thoughts on “Marrybrown perkenalkan ‘Marrybrown Eatalian’ mulai 5 Ogos”
    1. yer fir, orderle …heheh sedap dan 1 box meals MR Eatalian ni dah cukup menyenyangkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge