Saya minta maaf – bukan dipinta tapi…

Nasi Lemak McD
kasut polis lelaki

Wah suspen..Tahu semasa pandemik ni ramai yang terkesan. Walaupun kami atau UN la tak terkesan, tetapi saya masih lagi berusaha luar kotak. Berusaha buat sesuatu untuk kembangkan ilmu dan knowledge. Pada masa sama bantu rakan-rakan usahawan untuk bangun dan merancakkan perniagaan mereka. Cara para usahawan yang bijak adalah menggunakan media sosial, dan influender.

kain Norwex, dealer yang baik

Jika ada yang melihat pada pos-pos kami blogger – blogger ini sat2 beli itu ini, pakai branded, shopping la, itu yang you all nampak mata kasar. But the scene behind all of the story, you never know how struggle they are. Un sendiri sangat teruja dengan semangat rakan-rakan blogger #KelabbloggerBenAshaari yang ada antara mereka surirumah, kerja sendiri dsbnya.

Nasi Lemak McD

Tapi mereka rajin. Un pun ambil semangat depa untuk maju.Saya minta maaf andai kami ada tersalah dan silap. Bukan menunjuk tapi kami sampaikan cerita. Tak hari ini, esok lusa ada je yang bertanya tentang produk-produk yang kami ‘beli’ dan ‘review’. Think positif. Jadi, doakan baik-baik sahaja untuk semua orang. Doakan orang lain, rezeki akan berbalik pada kita juga insyaAllah.#KBBA9

2 thoughts on “Saya minta maaf – bukan dipinta tapi…”

  1. Bagi saya ok sahaja takde rasa menunjuk. Kadang-kadang saya hendak tahu sesuatu produk.
    Patutnya mereka yang tidak suka patutnya jangan baca.

    1. ya, penerima berbeza, org yang akal dan minda positif pasti terima dengan kebaikkan dan hati terbuka . insyaAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge