SWiPEL membersih dan menghalau serangga ; SWiPEL membunuh kuman 99.9%

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Dalam menguruskan rumah , kereta atau pejabat, tidak dapat lari daripada serangan, lalat dan juga semut. Semua itu sangat mengganggu kehidupan seharian. Setelah beberapa ketika dan mencuba pelbagai jenis ubat semut daripada yang di jual dipasar dan dikedai-kedai serbaneka, ini kali pertama jumpa Spray semburan yang membersih dan menghalau serangga yang baunya wangi dan tidak menusuk hidung. Rupanya ramai telah menggunakan SWiPEL membersih dan menghalau serangga ; SWiPEL membunuh kuman 99.9%.

Rangkaian Produk SWiPEL – SWiPEL membersih menghalau serangga

Rangkaian produk ini terdiri daripada pelbagai jenis, samada semburan , pekatan , kiub anti tikus atau anti-lipas, ada juga lilin Serai Wangi /Pandan dan mereka juga ada sediakan hangging untuk menghalau daripada nyamuk dan lalat.

Kelebihan menggunakan SWiPEL:

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Spray – Semburan Swipel ini terbukti berkesan untuk menghalau serangga dan boleh digunakan untuk bersihkan permukaan meja, table top dan juga di mana-mana permukaan. Spray ini kelebihannya menghapuskan 99.9% kuman pada semua jenis permukaan.

Cafe UMMCED pun gunakan Spray Serai Wangi ini, ini bermakna mereka juga yakin yang SWiPEL membersih menghalau serangga dengan berkesan.

Kiub ANTI-TIKUS/LIPAS

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Jika sebelum ini menggunakan ubat gegat bulat-bulat seperti zaman mak-mak kita dahulu, dengan bau yang tidak menyenangkan, kini dengan kiub Swipel anti tikus dan lipas ini tidak ada masalah lagi. Malah jiak di letakkan di dalam bilik, ia juga memberikan suatu bau yang menyenangkan dengan kombinasi bauan herba. Sangat berkesan untuk menghalau tikus dan lipas di ruangan tertutup.

Lilin Serai dan Pandan

Jika dikawasan yang bermasalah dengan lalat, wajib ada lilin serai dan pandan. Ia mampu untuk menghalau lalat didapur dan ruang makan. Istimewanya dapat melindungi sehingga lebih 7 jam. Senangkan, tak perlu lagi isi air berwarna warni dalam plastik dan gantung. Sangat memudahkan pelbagai urusan dan menghalau lalat dengan jayanya.

Pekatan Swipel

Jika ada anak kecil yang sering tumpahkan air, susu dan minuman coklat, pekatan ini sangat membantu dengan hanya larutkan dalam air dan boleh digunakan untuk menghapuskan 99.9% kuman di lantai.

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Dan akhir sekali dengan bantuan hangging serai wangi ini juga boleh membantu mengurangkan lalat dan nyamuk di dapur atau di dalam kereta. HAnya gantungkan sahaja di bilik pun boleh di tandas juga boleh. Sangat memberikan effect kesan bau yang sangat best. Seolah-olah melangkah masuk ke Spa dengan bau aroma herba dan serai.

Testimoni :

SWiPEL untuk membersih dan menghalau serangga

Bila saya kongsi yang saya gunakan Swipel ini, rupanya ramai lagi sahabat saya gunakan. Puan June Kasbolah pun guna, Puan Haniza pun guna, wah teruja betul saya. Masing-masing akui yang semburan serai wangi ini berkesan. Excited saya untuk terus guna, tambahan sebagai mak-mak, pastinya membersih dan membasmi 99.9 % kuman amat baik untuk keluarga.

Jika korang mencari produk yang sama, boleh didapati di Tesco, Mydin, Shoppe dan Lazada. Jangan risau, kos untuk mendapatkan produk ini pastinya tidak memerlukan poket ynag tebal. Harga sangat berpatutan.

Maklumat lanjut :

Website : afyhaniff_consumer

Facebook : Afy Haniff

6 thoughts on “SWiPEL membersih dan menghalau serangga ; SWiPEL membunuh kuman 99.9%”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge