Terima kasih pada keluarga, sahabat dan rakan2 sekolah ,geng MRSM, bekas bos, sahabat sekerja, geng business dan kenalan FB atas ucapan dan doa.
Tanpa kalian, takkan berdiri saya dengan apa yang saya ada. Doa kalian, mungkin asbab kejayaan saya dan apa yang saya ada hari ini, bukan sebab diri sendiri yang banyak kekurangan
Semoga doa-doa yang baik, yang dikirimkan kan jadi asbab pahala dan kembali kepada anda yang berdoa. Terima kasih daripada saya.
With Love,
nani
La, muda lagi rupanya…
heheh bro, tak silap sebaya wife bro.. alhamdulillah usia ni allah bg kematangan yang membuatkan orang lain rasa i lebih berusia..hehehe
selama ni kita panggil kak, kak rupanya dia adik lagi kita yang kak heheheh
selamat hari lahir, moga sentiasa dalam limpah rahmat dan kurniaNya…
takpa.. un tak kisah, since kat asrama pun yang sebaya pun panggil kakcik.. i dont mind until noww, dan kalau orang rasa kita kakak, org percaya dan rasa secure dgn kita.
Happy 35th birthday! tak jauh umur kita 😉
ya syaz, alhamdullillah , nombor hanya angka..jiwa muda.
Happy belated birthday sis umminani and congratulations!
amin, thanks AI. UN doakan AI juga berjaya dalam semua lapangan yg AI buat.