Akhirnya impian miliki Oakley …

Semua orang ada impian dan cita-cita. Kita ni manusia biasa pastinya setelah penat bekerja, jiwa dan raga perlu dibelai. Dalam setiap diri kita pasti nak kan sesuatu yang telah lama jadi impian. Begitu juga dengan suami UN. Dah bertahun berimpian nak spek Oakley, tapi suami sejenis yang berjimat dan jarang nak hargai diri. Dia lebih selesa utamakan orang lain. Dan dalam dia memasang impian, akhirnya impian miliki Oakley…

Jangan takut untuk berimpian…

Un selalu kata dengan suami dan anak-anak , jangan takut untuk pasang impian. Jangan takut nak pasang mimpi, sebab itu semua doa.

Akhirnya impian miliki Oakley ...

Dalam hidup kita , doa sahaja benda baik-baik, sebut baik-baik. InsyaAllah , Allah kan maha pengatur. Dia akan aturkan sebaik-baiknya untuk kita. Gambar kemeja hitam diambil pada hari birthday 23/7/2020 di IOI City Mall, tetapi tak beli. Masa tu harga pun mahal. Cuma, mentor ada ajar yang berani untuk pasang impian.

Tips untuk pasang impian ..

Akhirnya impian miliki Oakley ...jadi kenyataan . Birthday ke 36 tahun 2020

Untuk dapatkan apa sahaja yang kita hajatkan, kena ada feel. Ada feeling kita dah miliki, ada rasa yang kita layak untuk pakai atau guna sesuatu yang dihajati. Dalam hati ada keyakinan. InsyaAllah, setiap yang berada dalam hati, Allah tahu. Buat dengan penuh keyakinan dan juga dengan rasa aku layak untuk miliki. ALLAH akan aturkan untuk kita sebaik-baiknya.. yakin dengan perancangan Allah swt.

Akhirnya impian miliki Oakley…jadi kenyataan walaupun lambat…

Hadiah birthday ke 36 tahun ,2020
Hadiah birthday ke 36 tahun ,2020

Akhirnya , impian untuk miliki barangan yang dijahati tercapai walaupun kalau diingat semula, mula2 pakai spek Oakley ini tahun 2017 .

Belian spek dengan harga lebih murah berbanding dahulu, kami beli di Times Square, KL. Akhirnya impian miliki Oakley secara tidak langsung…. ajar kami untuk lebih berani berimpian. Allah maha mengetahui..dia maha memberi.

Jadi, kalau ada niat nak sesuatu, mungkin tak dapat hari ini, teruskan doa. Allah tahu bila dia nak bagi. Bukan isu mahal atau murah, kalau Allah dah nak bagi apa cara sekalipun Allah akan aturkan jalan. Itu yang kita lihat ramai yang dapat cabuta bertuah motorsikal, dapat ipad, iphone. Semua itu rezeki yang Allah aturkan, teruskan berdoa.

Semoga apa sahaja hajat dan impian kita semua Allah swt makbulkan. InsyaAllah. Happy belated birthday suami sayang. I and kids Love You .

Jika korang nak buat spek harga patut > disini KEDAI Spek Murah dan Harga Berbaloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge