instagram husband
Umminani

Instagram husband ; korang pulak siapa jurufoto?

Bismillah hirrahman nirrahim, hari ini tak ada aktiviti selain daripada kerja rumah. Memang rest betul 4 hari bercuti, rest daripada buku, tapi kerja rumah onz jer.

Siapa photograher korang eh??

Okay, kalau nak ikut kerja ni, kami ni jenis buat je apa pun asalkan datangkan keseronokkan dan juga hasil. Boleh jalan-jalan , boleh makan-makan pun dah seronok sangat. Okay, nak tahu selama ini kalau ada event yang tak ada MEMBER KBBA9 pergi, UN ditemani suami.

Dan kalau dulu dia memang kurang pakar bab bergambar ni, since dah ajar kini dia boleh digelar #instagramhusband ..gituu 🙂

Toksah pelik lah, kalau time nak bergambar memang akan ada props..hahaha gitulah 🙂

Dan, dulu instagram husband kalau bergambar memang ada cacat cela. Tapi its okay, kadang tu ianya melawa kan lagi gambar tau… macam effects gitu 🙂

And lastly, setelah beberapa keping, dapatlah hasilnya, yang mana kalau nak upload kena adjust ikut 4 rules of photography 🙂

BACA JUGA : Oceanarium Melaka & Kapal Samudera Melaka

Korang share la siapa photographer korang… 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge