Ariani Lovers ; tudung dan baju jadi pilihan
Umminani

Rewards diri – bye 2019 welcome 2020

Akhir sudah tahun 2019 dan welcome 2020. Dulu ingat tahun 2020 macamanalah kan..and now sikit masa lagi nak raikannya. Syukur sampai usia pada tahun 2020. Dan sempena year end sales Ariani 2019 – aku sempat rewards diri dengan beberapa kenangan Ariani.

Shawl kat atas ni aku try je, tak beli walaupun lawa..tunggu sapa-sapa belanja k..(lawak jer lah).

yang kat atas ni aku last pilih..rupanya lawa ..mujur ambil. Bila try, banyak side boleh lipat dan boleh jadi pelbagai gaya. the best square Ariani koleksi aku buat masa ni.

yang ni look simple, tapi bagi aku okay jer dengan color koko ini. Boleh pakai secara rutin. I like. 🙂

Sempena exam pertama aku sem ni dan akhir 2019 – aku rasmikan yang ni.

Thanks Ariani, aku dapat hadiah mug atas pembelian tertentu. Sekarang dah ada 2 koleksi cantik ini. i suka, gelas marble yang lawa sangat.

Ariani Lovers ; tudung dan baju jadi pilihan

Bye 2019 – banyak kenangan yang aku lalui. pahit dan manis memang lumrah kehidupan. Dan apa aku lalui itu adalah rezeki dan cabaran yang memang Allah plan pada aku dan keluarga.

Doakan peperiksaan akhir berlangsung dengan jayanya sem ini. Dan pengajian aku sepanjang 2020 akan dipermudahkan oleh Allah swt. Amin BYE 2019- WELCOME 2020.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge