• Umminani

    IKEA Cheras niat nak window shopping..tapi

    Ehm.. bila mai je hujung minggu anak-anak dah tanya “ummi esok nak p mana?” huhuuu, makanya hujung minggu dalam otak belum dapat rehat dah kena pikir nak ke mana hari Sabtu. Jadi bangun pagi tu, lepas setlekan baju sekolah untuk 2020, terus siap dengan niat nak window shopping je kat IKEA Cheras dan beli hanger jeeerrr.. tapi. ehmm.. niat ke IKEA Cheras niat nak window shopping tapi… Kami sampai dalam 1015pagi, orang tak ramai..heaven nak main kat sini. tak berebut.. suka tau kat playground sini, bersih. Lepas bagi peluh sikit, barulah kami teruskan adventure kat IKEA. Masing-masing punya cita-cita, nampak tak..nak itu ini.. sedangkan kat rumah dah penuh barang. Kalau…