Das Abdul Global ; Jenama Bantal Hotel 7 Bintang Yang Ulung Di Malaysia

Siapa sahaja yang tidak kenal akan jenama Das Abdul Global ini? Bila sebut sahaja, mesti sudah buat mereka teringat dengan billboard-nya yang mempunyai gambaran tuan pengarah memeluk bantal hotel DAG®.

Das Abdul Global ; lembut dan gebu

Tengok sahaja sudah dapat bayangkan betapa lembut dan gebunya bantal mereka ini. Das telah melonjak naik menjadi sebuah jenama tempatan di Malaysia yang terkenal dengan pengeluaran bantal hotel 7 bintang pada harga mampu milik.

Dengan tagline popular jenama ini iaitu “Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel 7 Bintang”, mereka telah menjadi cukup terkenal di kalangan rakyat Malaysia termasuk artis tempatan.

DAG Home – jenama sub baru DAG Global

Das telah berkembang dengan lebih hebat selepas memperkenalkan sebuah jenama sub yang baru iaitu DAG Home. Walaupun Das Abdul Global mengeluarkan koleksi
barangan hotel, DAG Home pula lebih kepada kelengkapan bilik tidur. Set comforter, bantal peluk, tuala dan bantal merupakan antara produk yang dikeluarkan dibawah jenama DAG Home.

Bilik hotel 7 bintang?

Ingin menjadikan bilik tidur anda seperti bilik hotel 7 bintang? DAG Home adalah
jawapannya. Jenama ini telah mula mendapat perhatian dan ramai pengguna Das telah membeli produk di bawah jenama DAG Home ini.

Peningkatan jenama ini telah meningkat naik dengan begitu drastik dalam jangka masa 3 tahun, peningkatan ini disebabkan oleh keprihatinan dengan setiap rayuan dan komen pelanggan mereka sendiri terhadap servis dan jenama. Mereka percaya setiap permintaan dan komen dari pelanggan mereka sendiri dapat membaik
pulih tahap servis mereka kepada pelanggan sekali gus dapat meningkatkan taraf kepercayaan pengguna mereka terhadap Jenama Das Abdul Global itu sendiri.

Untuk makluman, Das Abdul Global telah membuka semula pertandingan “reward tahunan” bagi setiap ejen Das Abdul Global yang sah berdaftar. Seperti “reward” tahun sebelumnya, tahun ini nereka telah menaikkan taraf “reward” tahun ini dengan lebih lagi dimana telah menawarkan 6 buah kereta mewah seperti sebuah Vellfire, Honda CRV
dan banyak lagi. Disamping itu juga terdapat juga beberapa “reward” sampingan yang ditawarkan kepada ejen-ejen mereka seperti Ipad, mesin pengering dan banyak lagi.

Siapa sangka dengan menjual bantal anda berpeluang untuk memenangi produk-produk yang ditawarkan. Jangan buang masa lama-lama. Mungkin anda lah pemilik baru salah sebuah 6 kereta mewah yang ditawarkan ini. Jom sertai Das dan menangi sebuah kereta!

Info media sosial : www.dasabdulglobal.com
Instagram : @dasabdul
Facebook: www.facebook.com/dasabdulglobal/

11 thoughts on “Das Abdul Global ; Jenama Bantal Hotel 7 Bintang Yang Ulung Di Malaysia”

  1. Sejujurnya 1st time tau brand ni. Tapi set bilik tido tu cantik sungguh laaa.. Tertarik! Macam suka lak ngan bantal dia. Nak try laaa seketul dua nanti. Tentu tido lebih lena…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge