Lazada Big Baby Fair : Diskaun up to 80% Horeyyy jimaaatt sangat.

Hi mummy, hi ibu.. korang dah shopping barang anak-anak ke? Haa.. ini ha nak  cerita, semalam buka  apps LAZADA , berjoget sakan tengok ada Lazada Big Baby Fair. Discount up to 80% pula tu. Gonyoh mata dua tiga kali jugalah kut silap tengok. Kali ke-3  pandang semula screen henset, serius betullah!!

Lazada-Big-Baby-Fair-Sale-July-2018

Memang dah lama tak shopping pampers anak-anak di Supermarket tau. Memang pelanggan tetap dah di Lazada.

Cuma, sini nak bisik, dekat la sikit.. haahaha kali ini Lazada Big Baby Fair lagi murahhhh.. Seriusssss korang jimat pulakkk tu dengan pembelian semasa Lazada Big Baby Fair ini, siap boleh dapat Free Postage!!! ha..TEPUKKK! (🤣). Seronok bukan main.. jimat beli susu dengan pampers anak, boleh la Ummi shopping tudung AJ.. hahaha 😎.

Lazada Big Baby Fair 2018

Yesss.. Lazada buat Baby Fair lagi. Dan untuk tahun ni, Lazada Big Baby Fair akan berlangsung dari 25 hingga 29 Julai 2018. Alahai..ampunn dah tinggal 3 hari sahaja lagi.

Maaf tau lambat nak bagitahu ampaa.. tershopping untuk anak-anak sendiri dulu. 😆. Tapi jangan sedih…cepat-cepat download apps LAZADA, klik-klik dan beli. Masih tak terlambat tau!!

Jenama terlibat dalam Lazada Big Baby Fair 2018

LAZADA BIG BABY FAIR
Tengok jenama yang terlibat. Banyak kan.. mesti antaramya ada yang memang kebiasaannya memang kita guna. Apa lagi…pilih lahh..jom!

Yang Ummi perasan, ada beberapa jenama join Lazada Big Baby Fair ini. Antaranya Drypers, Dutch Lady, Huggies, PetPet, Enfagrow A+, S-26 dan banyakkk lagii. Serius jimat belaka!

Korang, selain itu ada voucher, Flash Sale, Hot Deals Below RM49 dan jualan Bundle. Lagiii? Ha ada FREE SHIPPING juga. Boleh pilih barang dan kalau rezeki korang baik boleh dapat kos penghantaran percuma. Jika banyak masa , tunggu flash sales, mana tau dapat rezeki baguih punya beli mainan anak ke apa.. best ooo.

Korang pilih biar gegar jiwa, biar bergetar tangan, asalkan banyak boleh beli dan banyakkk jimat.

Lazada Big Baby Fair Lucky Draw :

Okay…lagi ini nak cerita. Korang ada peluang untung menang lucky draw tau dengan tema Super Spy Agent Baby.

Caranya mudah jer nak join. Pergi ke Facebook :  https://www.facebook.com/events/1807434032675299/ before 29 July  dan  klik  “GOING” untuk join Big Baby Fair Sale!

Hadiah menarik menanti korang. (Pejam mata buat wish japp 😝).

1,000 “GOING” – 10% OFF Voucher (T&C apply)
3,000 “GOING” – 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
5,000 “GOING” – 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
12,000 “GOING” – 5X My Dear Baby Playpen

Beli..sementara Sales, jimat.

Tunggu jer barang sampai. Mudah, hanya di hujung jari.

Beli-beli.. pilih dengan cermat. Perhalusi satu persatu pakej dan sesuaikan dengan harga. Bijak memilih, rezeki jimat lagi banyak. Jom la follow ummi, ikut serta shopping barang anak. Korang pasti tak rasa rugi.. malah boleh sujud syukur dengan harga jimat ini. Shopping banyak-banyak okay.

Selamat jer beli barangan di LAZADA, sebab apa sahaja tindakan LAZADA ambil keatas barang yang kita beli, kita akan dapat notification email.

Tak payah risau!Dah- dah .. p tengok apps Lazada lekass.. bye😁😁😀.

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge