Happy Birthday ‘Abah’, meraikan di Bangi Wonderland dan di rumah sahaja

Pada 23 Julai 2018 genaplah usia buah hati Ummi ke 34 tahun. Pejam celik ruoanya dah 10 tahun kami berkenalan dan bersama sebagai suami isteri. kiranya muda juga lah kami kenal masa tu.

Maknanya pada ketika itu usia suami 24tahun. hahaha macam tak percaya 10 tahun sudah berlalu.

Birthday celebration – 34th years

Tahun ini kami raikan birthday sehari awal. Maknanya pada hari Ahad 22 Julai. Kami raikan birthday kali ini dengan spend masa bersama anak-anak di Bangi Wonderland.

Seronok bukan main anak-anak Ummi. Si Along dah tak sabaq nak main, sampai kena  jerit jugalah!! eggrrrr.. ha..baru tau macamna mak-mak kan!

Kami bukan pergi sendirian, tapi dengan geng blogger lain. Makin meriahlah suasana.

Gelagat anak-anak tak dapat nak nafikan lagi….memang meriah! Awesome!!  Best.. happy birthday sayang.

Kek birthday Abah, dia sendiri pilih.

Petangnya, kami raikan birthday dengan kek. Ha!! Meriah bukan sebab excited sambut birthday abah depa, tapi berebut nak kek juga. Si adik, tak bagi abah pakai ‘cekak di kepala’  Birthday Boy tu !! Dia yang sibuk nak pakai.  Redha lah yer kalau ada anak ramai macam kami. Macam-macam pe’el.

Video :

BIRTHDAY ABAH

Last sekali layan video kami anak beranak ini. Ini sebagai tatapan kenangan kami sekeluarga. Happy birthday abah!!

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge