Shatavari Himalaya untuk tambah susu badan dengan selamat

Hi semua, apa khabar? Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim semoga setiap penulisan ini dalah dengan izin Allah swt. Yer la, korang pernah rasa apa yang kita tulis tu sebagai jihad, sedekah tak? Ehm, biarlah setiap penulisan kita kerana benar dan memberikan manfaat kepada ramai orang yang membaca. Okay, hari ini nak kongsikan tentang pil herba Shatavari Himalaya untuk tambah susu badan.

Pil herba Shatavari Himalaya

Ummi ada seorang lagi baby yang menyusu badan. Adik Zakkir la orangnya, dah masuk 1 tahun 5 bulan . Alhamdulillah masih lagi beri adik susu badan. Ummi sibuk dengan kerja siang hari, jadi malam sahaja Ummi bagi adik bf. Adik kan lelaki, jadi korang tau jer la anak lelaki kan kuat menyusu. Bila lama-kelamaan susu drop. Jadi , dok mencari juga pil yang selamat. Alhamdulillah kawan rekemen pil herba Shatavari Himalaya ini. Katanya selamat dan membantu memberikan ibu kuat dan susu bertambah.

Ini dia pakaging Pil Herba Shatavari Himalaya yang Ummi amalkan. Sebotol ada 60 kapsul dan sehari ambil 2 kali. Seleepas makan Ummi pastikan ambil pil herba ini. Korang jangan risau, tak ada bau tau! Kiranya herba moden la ni.

pil herba Shatavari Himalaya

Pil Herba Shatavari Himalaya – cara ambil 

Pil Herba Shatavari Himalaya ni sekali kita ambil 2 kapsul. Dan memang mudah nya, tak bau  langsung macam Ummi dah bagitahu awal tadi. Besar ke kapsul ini? Ehm, bagi Ummi okay je, ala, saiz lebih kurang sama ubat demam biasa sahaja. Kira, boleh telah lah. Sebab apa Ummi bagitau ni? Sebab ada juga ibu-ibu rasa payahnya nak telan kapsul besar, tapi  dengan Pil Shatavari Himalaya ini mudah jer. Kalau nak tau , baca juga entry ini : Susu Ibu Kurang Tip Penyusuan Kepada Ibu-Ibu Baru

Khasiat lain Pil Shatavari Himalaya –

Ha, ni wajib tau. Kalau suri macam Ummi, dah a kita bekerja dah tu balik letih la, oenat la, rasa cepat mengantuk… ha! Kena ambil pil Shatavari Himalaya ini.

Menurut Kak Salina:

“Melalui pembacaan Sal dari Himalaya Healthcare Malaysia .. Shatavari boleh mengembalikan dan menstabilkan hormon wanita selepas bersalin”.

Kalau ada ibu-ibu plan nak besalin dan nak berpantang lagi, boleh masukkan pil Shatavari Himalaya dalam wish list tau. Macam Ummi lepas ni amal pun bukan sekadar nak susu badan bertambah, tapi untuk dalaman wanita. Huhuuu, sebab apa dah bukan untuk susu? Ehm ,sebab Ummi dah ikat. So, redha dengan rezeki Allah swt bagi anak 4 orang. Heheeh!

Okaylah, kalau nak dapatkan info lebih, boleh dapatkan maklumat di media sosial dibawah :

 

https://www.facebook.com/HimalayaHealthcareMalaysia

https://www.instagram.com/himalayamalaysia

 

 

Comments

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
      umminani

      yer betul itu, ibu atau wanita la leih sennag, bagus kalau nak amalkan pil herba ini, mudah untuk diambil , letak jer dalam beg tangan

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  1. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge