• Umminani

    Bila kertas exam anak jawab dengan KBAT, tapi cikgu pangkah!

    Assalamualaikum ibu-ibu. Kita ni baru nak tarik nafas bila exam pertengahan baru lepas, dah nak exam akhir tahun kan. Pejam celik anak-anak dah nak cuti akhir tahun dan bakal memeriahkan suasana rumah tak lama lagi. Berbalik hal anak exam, Ummi nampak Along ada peningkatan yang memberansangkan selepas amalkan tips daripada Ebook Dr Tengku Asmadi.  Ummi ada upload di facebook tentang bagaimana kreatifnya Along jawab peperiksaan : “Selepas peperiksaan” Anak bawa balik kertas peperiksaan, dia jawab exam ikut pemerhatian. 😱. Jawab tak ikut skema jawapan..adoii.. kicap manis jer yang ada kt rumah. tu dia jwab manis.. masak? hahaha🙄 Nak tahu apa respon sahabat Ummi ? Reena Ulfah Umaimah Pilihan jawapan kena lebih trbuka..hehe…