Wed. Sep 29th, 2021

Senarai Harga Makanan Di My Story  Cafe, Kota Kemuning Shah Alam

Hi semua, dalam entry lepas Ummi dah ceritakan bertapa terujanya  dapat makan shell out di cafe ini yang terletak di Kota Kemuning Shah Alam. Ramai yang tanya berapa range harga untuk makan disana. Ummi nak terangkan banyak sangat nak cerita. Semoga list menu ini telah membantu anda buat pilihan terbaik. Disini Ummi sertakan senarai harga makanan di My Story Cafe.

BACA : Ketam Nipah Terbaik di Kota Kemuning

Senarai Harga Makanan di My Story Cafe

My Story Cafe
My Story Cafe menyediakan makanan dengan harga berpatutan.

img-20160911-wa0029 img-20160911-wa0028 img-20160911-wa0027 img-20160911-wa0029 img-20160911-wa0025

Dah tengok satu-satu pakej yang disediakan , betul? Jadi nak pilih yang mana? Sebenarnya bergantung kepada jenis makanan dan perut layak terima. Bilangan orang juga memainkan peranan. Ummi sendiri suka sangat dengan seafod, kalau sekali makan rasanya yang pakej untuk 4 orang pilihan Ummi. Kalau nak tahu sedap ke tidak, ulang semula video kat atas. Fuh, Ummi sendiri teruja , yang menonton pasti lagi teruja rasanya. betul ?


Boleh ker Tempah Khas untuk Event ?

Owh ya, ramai nak tahu boleh ker tempah untuk diadakan jamuan disini. Boleh, dan mereka menerima tempahan seperti sambutan hari lahir, ulang tahun perkahwinan serta jika ingin memilih lokasi untuk melamar juga disarankan. Ehm, baru la best, makan comot-comot di hari lamaran. Sangat memberikan memori indah kepada pasangan. Kurang percaya, boleh cuba. Ini salah satu idea menarik. Tak cuba tak tahu. Ianya satu kelainan yang pasti membuatkan pasangan teringat sehingga bila-bila.


Gallery photo suasana di dalam My Story Cafe

My Story Cafe

Setiap tema untuk disambut boleh disediakan oleh pihak cafe. Jadi, ianya sangat mudah untuk kita raikan orang yang kita sayangi. Hanya call mereka dan berbincang. Pasti kejutan anda buat yang tersayang akan menjadi. c

Membawa anak-anak bukan lagi masalah kerana disediakan lokasi khas untuk mereka bermain dan bergembira. Keriangan mereka adalah kebahagiaan kita. Ibu dan ayah boleh makan dan chi chat dengan gembira. umminani.com img_2429

Bagaimana nak pergi ke cafe ini ? Waze menggunakan alamat berikut.
No 8 Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning
40460 Shah Alam
 
018-777 1468
facebook:
 
4 thoughts on “Senarai Harga Makanan Di My Story Cafe, Kota Kemuning Shah Alam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge