TERIMA KASIH MAJALAH PA MA

TERIMA KASIH MAJALAH PA MA UNTUK RUANGAN AKSI GENIUS

Ummi suka sangat menyertai apa peraduan atau mana-mana yang boleh dapatkan hadiah. Sebabkan Ummi juga pelanggan Majalah Pa Ma , Ummi masukkan aksi anak Ummi dalam ruangan Aksi Genius. Sebab sibuk dengan kerja seharian, sehinggakan Ummi lupa yang Angah punya penyertaan bila Ummi hantar. Tup-tup Ummi dapat call masa dalam meting hari Khamis untuk ambil hadiah di Karangkraft, Shah Alam. Suka la Ummi. Syukur sangat. Nak lakukan bukan susah, cuma sebagai ibu bapa kita nak atau tidak sahaja. Bila dapat rezeki begini, bukan sahaja rezeki kita ibu bapa jimat tapi rezeki anak-anak juga.

Umminani.com

Ini wajah angah dalam keluaran Majalah PA&MA JUN 2016. Walaupun sikit perubahan kata-kata, tapi syukur rezeki angah, along dan adik-adik.

HADIAH APA YANG DAPAT TU?

Owh ya, hadiah yang angah dapat adalah set mandian Super HERO… bawa jer balik rumah semua berebut nak tengok. Bukan nak tengok majalah, tapi suka dapat hadiah mandia, hand wash dan syampoo.. terima kasih Carrie Junior. Anak-anak Ummi dah dapat, so kalau uols nak juga boleh la melanggan majalah ini. Ummi biasa beli kat kedai majalah, kebetulan bulan JUN tak beli, bulan tu lah yang angah masuk majalah.Tu yang tak perasan. Ehm… so lepas ini kena alert, tiap-tiap bulan mesti beli la.

BEST KE PENGISIAN MAJALAH PA&MA?

Ummi suka sangat pengisian dalam majalah ini, sebab sesuai dengan Ummi yang anak dalam lingkungan 6tahun sehinnga 6 bulan. So, setiap tips itu Ummi boleh praktiskan untuk kesayangan Ummi. Dan bagi ibu- bapa di luarsana boleh juga tau membaca untuk menambah pengetahuan. Lagi satu kalau nak jimat dan nak rebet LHDN, beli secara langganan bulanan. Harga murah dan pasti tidak ketinggalan setiap keluaran. So, dapat jimat dan rebet LHDN. Mestilah ibu ayah suka..betul?

KOMEN UMMI

Ilmu ini boleh didapati dari mana-mana juga. Waima majalah untuk bacaan santai. Pilihan kat tangan kita samada nak membaca atau tidak. Ibu ayah kat luar sana, jika kita suka membaca, Ummi yakin dan percaya budaya membaca mudah kita terapkan pada anak-anak kita. Sebab itu, Ummi memang train anak-anak membaca awal sejak usia kecil. Along boleh membaca terus pada usia 5 tahun. Kini Ummi jangkakan Angah lebih awal boleh membaca kerana sekarang usia 3 tahun, Angah sudah mula masuk kelas untuk membaca jika nak bandingkan dengan Along pada usia 4 tahun lebih. Apapun, hidup kita lebih baik dengan membaca. Ummi doakan kalian juga dapat membudayakan budaya membaca di rumah dengan anak-anak. Jumpa lagi.. Sokong MAJALAH PA&MA ye.. tq (FACEBOOK)  MAJALAH PA & MA

 

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge