PENYANYI DARI PELBAGAI GENRE BERGABUNG TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA

NORANIZA IDRIS

TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA 2016 DI IDCC SHAH ALAM

Sabtu lepas Ummi dapat jemputan untuk bersama-sama dengan Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd dalam satu rakaman Takbir Hari Raya Aidiladha. Noraniza Idris siapa yang tak kenal, betul ? Ratu irama Malaysia. Ummi sendiri inspire sangat dengan keberanian dan kehebatan beliau menari sambil menyanyi. Tapi, bagi program semalam, Noraniza Idris adalah penerbit khas bagi program. Dan semalam ketika sessi temu bual dengan Kak Ani, kami teruja juga mendengar bahawa Kak Ani adalah Duta bagi IDC Shah Alam. Wah, hebat. Ini satu gandingan yang sangat baik.

NORANIZA IDRIS


PENGLIBATAN ARTIS SERAMAI 60 ORANG

TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA

Ummi teruja dengan semangat selebriti yang terlibat pada rakaman itu adalah Aris Ariwatan, Mel Wings, Rozz Bloodshed, Afee Utopia, Ezam EYE, Nash, Saleem dan Raymie Febians. Antara penyanyi generasi baharu juga turut memberi sokongan seperti Aweera, Ihab Ismail, Firman, Azmir Arif, Fadzlee Sufri, Fee Haiqal dan Qody. Dan salah seorang yang Ummi dikenalkan semalam adalah penyanyi yang sangat hebat, sebab beliau juga adalah doktor. Wah, ini betul-betul passion. Hebat! Tahniah Ummi ucapkan.

Kak Ani berkata :

” Program ini adalah bagi tujuan mengubah persepsi masyarakat terhadap artis dan golongan selebriti” 

Golongan artis juga memainkan peranan utama dalam menyampaikan mesej yang baik dan berunsurkan islamik kepada masyarakat terutama golongan muda dan generasi y. Tindakan dan program ini adalah sebagai satu tanggunjawab sosial artis kepada masyarakat dalam usaha mendidik masyarakat bersikap mulia dan lebih baik. – Noraniza Idris.

GEMA TAKBIR RAYA AIDIL ADHA DI IDCC SHAH ALAM


KERJASAMA ERAT IDCC , PERSATUAN BELIA KOTA GAGASAN DAN NORANIZA IDRIS PRODUCTION VENTURS SDN. BHD

IDCC SHAH ALAM

Ia adalah kerjasama di antara IDCC Shah Alam, Persatuan Belia Kota Gagasan dan Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd. Rakaman itu bakal disiarkan menerusi saluran TV Alhijrah pada Hari Raya Aidiladha, 12 September depan. Semua wajib tunggu tau! Eh… Ummi tak adalah dalam tv 🙂 hanya pergi memeriahkan majlis sahaja. Owh, ini satu lagi Ummi nak kongsikan, program ini diadakan di IDCC Shah Alam. Mesti ada yang bertanya IDCC tu apa? Betul ? IDCC adalah satu tempat dimana mempunyai dewan banquet bertaraf antarabangsa serta terbesar yang pernah direkodkan dalam Malaysia Book Of Records 2015. Kak Ani  sempat memberitahu kami bahawa IDCC lah yang menyediakan segala keperluan untuk rakaman. dan belia mengucapkan terima kasih kepada pihak pengurusan IDCC. Sedikit tentang IDCC. IDCC adalah ruang niaga komersil, menara pejabat korporat yang terdiri daripada 13 tingkat dan yang paling menariknya ialah sebuah hotel butik yang mengandungi 198 bilik berjenama antarabangsa iaitu Pegagus Hotel.

IDCC SHAH ALAM

KOMEN UMMI 

Ummi sendiri rasa aura yang sangat best pada hari rakaman diadakan. Dan tak sabar nak tengok hasil rakaman TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA pada 12 September ini. Kawan-kawan Ummi tunggu tau. Last but not least (ewahhh), siapa-siapa nak adakan sebarang majlis boleh la diadakan disini. Sebarang pertanyaan (Bankuet/Ruang Niaga/Hotel/Ruang Pejabat) boleh hubungi dan layari website : www.idcc.com.my Email : enquiry@idcc.com.my

Tel: 03-50313333

Email : nipvsb@gmail.com
Tel : +603-9105 7066

Manager, Sales & Marketing,
Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd
HP No. : +6016-291 8066,  +6010-3935 606

Sales & Marketing Officer,
Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd
HP No. : +6016 2918066 Email : nipvsb@gmail.com

5 thoughts on “PENYANYI DARI PELBAGAI GENRE BERGABUNG TAKBIR HARI RAYA AIDILADHA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge