Masam Manis "Life"

Day 2 – PULAU SAPI

Setelah penat di Pulau Manukan, kami memilih untuk terus menaiki bot ke Pulau Sapi. Tidak kurang menarik, disini lebih ramai pengunjung jika dibandingkan dengan Pulau Manukan.

UPDATE : ini adalah update daripada cerita lama, masa tulis blog ini pun memang tak banyak tulis cerita, simpan gambar sahaja, jadi tak banyak yang aku dapat ingat tentang perjalanan ke Pulau Sapi ini .

Pulau Sapi – hari ke dua selepas kami puas mandi di Pulau Manukan

Kat sini lebih ramai orang dan Pulau juga lebih cantik. Memang air jernih sangat. Puas hati travel ke sini dan dapat menikmati suasana aman dan cantik. Bestkan kalau dapat duduk pulau dalam seminggu macam tu..tenang dan bebas dari kesesakan bandar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge