Fri. Jun 18th, 2021
GANDAKAN GANJARAN BERSAMA F&N LIFE”

Assalamualaikum, nak raya dah kan..sat je masa berlalu. Actually memang sedih tak dapat balik kampung. Niat nak beraya dengan keluarga terpaksa di lupakan untuk kebaikkan semua. Dalam Un sendiri berseronok dengan anak-anak nak sambut raya ni, UN ada order barang F&N Secara Online menggunakan Aplikasi F&N Life.

Untuk apps ini korang boleh download di playstore. Di apps F&N Life ni ada macam-macam promosi terkini. Ikut mana satu yang suka, dan sebenarnya sangat muda. Semua bahan untuk persiapan raya ada dijual secara online sahaja.

Bila kita membuat tempahan secara online, ada kos penghantaran yang dikenakan. Tetapi harga yang diberikan masih berbaloi dan memudahkan urusan kita.

Order barang F&N Secara Online menggunakan Aplikasi F&N Life.

Menggunakan aplikasi ini sangat mudah, hanya pilih barangan yang diperlukan dan boleh membuat pembayaran secara online. Menariknya sempena raya PKP ini, melalui apps F&N Life bukan sahaja boleh buat belian untuk diri sendiri atau keluarga kita sahaja, tetapi boleh tukarkan alamat dan buat pembelian untuk mereka yang tersayang. Ini sangat membantu untuk memudahkan urusan orang tua di kampung.

Walaupun anak-anak jauh di perantauan, tetapi dengan Aplikasi F&N Life ini membantu kita untuk memberikan yang terbaik untuk orang tua kesayangan kita di kampung. Mudah, memang nak berterima kasih kepada F&N kerana memudahkan kita dengan apps yang disediakan.

Pembayaran secara online

Melalui aplikasi ini ada pelbagai kaedah pembayaran disediakan. Kita ada banyak pilihan , samada membuat pembayaran secara fpx atau lain-lain kaedah pembayaran. Secara jujur , UN suka guna Touch ‘n Go eWallet, sebab mudah dan cepat. Lagi best, melalui apps Touch ‘n Go eWallet MUDAH untuk buat semakan transaksi duit keluar masuk. Ini yang UN suka.

Dah siap buat pembayaran, tunggu dirumah sehingga barangan yang dinantikan tiba.

Jadi apa tunggu lagi, masa semakin suntuk untuk membuat persediaan hari raya. Walaupun hari raya PKP, jauh di mata tetap dekat dihati, boleh jadikan barangan atau produk F&N sebagai hadiah pengganti diri dan hantaran sebagai tanda ingatan kita yang diperantauan untuk mereka di kejauhan. Cewah. Tunggu apa lagi, buat pesanan sekarang tau. Lambat order, lambat sampai, cepat order cepatlah merasa. 🙂

Selamat mencuba Aplikasi F&N Life .

2 thoughts on “Order Barang F&N Secara Online; Guna Aplikasi F&N Life”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Notice: Constant WP_USE_THEMES already defined in /home/umminani/public_html/index.php on line 14