Setia Satu Sellection Group FB ; Sellection meraikan sister dan bro!

Bismillahirrahmanirrahim , first of all sis nak share yang mana terima undangan ke majlis tertutup Malam malam dengan Sis Rafidah daripada Sellection.com bagi meraikan Sister dan Bro dalam Setia Satu Sellection , Group FB . Sis sejenis yang suka melihat kejayaan orang lain. Sis suka lihat orang kita berjaya, mereka bangkit berniaga, mereka berjaya lakukan yang terbaik dalam hidup mereka. Support sistem mereka kuat!

Setia Satu Sellection;  Followers Sellection.com Diraikan

Sis happy lihat ramai wanita hebat luar sana makin confident dengan penggayaan beg daripada Sellection.com , mereka semakin berani kedepan. Mereka berani pakai handbeg branded. Mereka juga berani rewards diri dengan handbag mahal, pedulikan kata-kata orang yang tidak sependapat dengan kita tentang handbag. Tetapi terus move on untuk lebih yakin dan bergaya. 🙂 Sis happy lihat Sis Rafidah berjaya bina keyakinan diri wanita luar sana dengan lives yang diadakan setiap hari. 🙂

Setia Satu Sellection Group Facebook

Setia Satu Sellection;  Followers Sellection.com Diraikan

Malam Istimewa ini adalah bagi meraikan pemenang #BOTD Contest & #TeamSellection. Persembahan istimewa malam itu daripada Ayu Damit @ayudamit yang merupakan salah seorang #SistersdiMalaysia juga ❣️ Tahniah pada sister di Malaysia yang berjaya menag contest ootd : ) Sister semua hebat-hebat!

Setia Satu Sellection;  Followers Sellection.com Diraikan
Setia Satu Sellection;  Followers Sellection.com Diraikan

Inspirasi di majlis malam tadi , semasa UN hadir majlis tertutup, GRoup Setia Setia Sellection anjuran Branded Handbags by Rafidah Group ni bukan sahaja nak cerita tentang beg. Tapi yang menarik, geng dalam ni saling support each other tau. Bagi sis Nani kan, Ceo Sellection sendiri Sis Rafidah berjaya kerana telah

1) build satu group yang energy positif.

2) build confident dalam diri setiap pelanggan atau bakal pelanggan. Bab ini, ingT kak Saidila Abdul Rahman ,baju biru beg merah pun no hal, CONFIDENT!!!

Last, sis nampak dalam meraih kejayaan ni, sis sendiri belajar nak berjaya penting restu dan doa kedua ibu ayah. ISTERI pula berjaya dengan support suami.Tahniah Sis Rafidah atas kejayaan sehingga kini. Yang penting, bila berada dalam lowest point dalam hidup atau berniaga, wake up! Bangkit!

Tahniah Sis Rafidah dan Team Sellection.

Last but not least, sis just nak share, yang sebenarnya geng dalam group Setia Satu Sellection memang mereka yang positif. Support each other dan main point yang sis patut share dengan uols ialah , “Keberanian sister dan Bro di Malaysia beli handbag berjenama dengan Sellection.com adalah kerana Sellection sendiri berjaya prove kan yang mereka adalah trusted selller yang menjual beg-beg original dari USA. Sis NANI dan geng Setia Satu Sellection percaya bahawa beg-beg ini originai outlet dan butik , semestinya bukan fake yer.

Jom join jadi geng kami Group Setia Satu Sellection . Sis dan bro yang shopping dalam kempen raya ni kan, ada peluang untuk dapat gift planner Ramadhan tau! Cepat2 shopping .. (done meracun !)

Okay , doakan sis Nani dapt beg-beg idaman selepas ni — >

Okay bye, jumpa lagi 🙂 Doakan sis Nani tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge