Kasut polis lelaki dan wanita jenis kilat yang berkualiti

kasut polis lelaki

Kasut kerja memang banyak pilihan, semalam dah p PERTAMA, dia dah beli 1. Hubby cakap, beli je, kita nak claim kasut biar ada barangnya. Dia beli, Un pula takkan beli kalau tak kena dihati. Maka, hari ni, misi mencari kasut kerja di Bangi. Nak la juga sepasang, semangat nak naik kerja ni. Kami singgah Footlink Bangi, rupanya ada jual kasut polis lelaki dan kasut polis wanita jenis kilat dan tidak kilat pun ada.

Jangan claim kalau bukan hak kita – kalau tak pakai

kasut polis wanita

Last year sebab belajar, sebab tak perlu maka tak lah claim, tahun ni claim la..seronok sikit nak kerja. Tak perlu maksud kasut lama masih elok. Orang lain claim sebab mereka perlukan kasut baru. Tempat baru mood baru, jadi saya cari kasut baru.

kasut polis lelaki kilat yang berbaloi

Sekali, cik abang kita try kasut di Footlink… baru sedar.. eh memang Doktor, suruh B pakai kasut macam ni.. blaa blaa.blaa.. dulu tak ada di sini kasut kerja lelaki, dah beli lagi satu. Tapi sesuai bajet dan sesuai utk kesihatan. ✅ (Hubby ada sejarah accident L4&L5 patah, so ni pun sebab kena cari kasut sesuai).

kasut polis lelaki
Semangat 2021. Doakan kebaikkan dan rezeki kami diberkati oleh Allah swt.

Kasut polis lelaki kilat ; rezeki Tuan sekelas

Rezeki kasut semalam buat hadiah untuk rakan sekelas. Rezeki ‘Tuan’ Allah dah atur. Pointnya, nak habaq yang Footlink dah jual kasut polis. Dulu tak dak banyak pilihan untuk kasut lelaki, la ni macam² design ada. Tambah sikit bajet dapat yang baik untuk pakai hari². So, setle dah beli dan sedia resit claim kasut kami untuk2021.

kasut polis lelaki
Koleksi Pegawai Lelaki Kilat
Banyak koleksi kasut kilat

😄P serbu Footlink atau cawangan ya. Banyak pilihan kasut kerja disini. Un pun terpikat la juga. Harga sesuai bajet. Kalau rasa diri mahal, hadiahkan sesuatu yang baik untuk diri sendiri. Bayangkan kasut kita pakai seharian semasa bekerja, jadi tak salah beli yang lebih sikit dan berkualiti. Lagi pula, belilah kasut untuk buat claim, insyaAllah kerja berkat dan kita kerja pun ada je pelbagai kebaikkan akan menyapa. Rezeki datang daripada pelbagai bentuk dan rupa. InsyAllah, sama-sama kearah mencari jalan redha Allah swt.

Footlink Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge