Omega 3 minyak ikan terbaik – amalan yang mudah untuk sihat

Asid lemak omega-3 yang terdapat pada ikan memberikan pelbagai manfaat kesihatan, ia adalah termasuk membantu melindungi dan mencegah beberapa penyakit. Tetapi mana-mana ikan boleh menjadi tidak sihat bergantung pada bagaimana ia disediakan. Contohnya, merebus atau membakar ikan adalah pilihan yang lebih sihat daripada ikan atau masakan yang digoreng. Jadi untuk memberikan omega 3 terbaik adalah dengan pengambilan Omega 3 – Minyak ikan dalam bentuk capsul.

Omega 3 Minyak Ikan – Kelebihan Untuk Kesihatan Jantung Anda

Sebelum ini tak tahu pun tentang Omega 3 , selepas google banyak manfaat amalkan Omega 3 minyak ikan. Kalau ikutkan mahu beli ikan, pasti tak tersenarai dengan baik, malah tidak ada kesempatan yang banyak untuk masak dan uruskan ikan-ikan tersebut. Capsul pilihan kali ini adalah Omega 3 Minyak Ikan daripada Apotec. Boleh didapati di internet, farmasi dan juga belian di Watsons.

Omega 3 Minyak ikan ini baik untuk jantung. Boleh diamalkan pada setiap hari selepas makan. Tidak kira samada selepas breakfast atau pun lunch. Pengambilan supllement ini akan membantu memberikan badan / kulit dapat Omega 3 secukupnya.

Jika untuk kesan lebih baik, boleh amalkan dengan Cuka Epal. Lain daripada yang lain, pilihan kali ini adalah Cuka Apple daripada jenama Apotec. Okay cuka apple ini , botol ke-dua saya guna/amal. Serasi je, boleh buat masak dan boleh letak dalam air minuman.

Supplement untuk warga emas ; khasnya mak di kampung

Saya mencari-cari info supplement untuk bagi pada orang tua di kampung, rupanya elok untuk orang tua juga. Makanya, bolehlah bagi mak cuba Omega 3 Minyak ikan ini. Baik untuk jantung, abdomen, otak dan buah pinggang. Jadi memang sesuai untuk mak di kampung. Korang kalau masih ragu-ragu boleh dapatkan nasihat doktor. Yang pasti Omega 3 Minyak ikan ini banyak sangat kebaikkannya.

Cuka Apple ni boleh ditambah dalam masakan. Tak kira apa juga masakan seperti ikan steam, masak sambal , acar dan lain-lain yang perlukan rasa asam. Buka botol tuang sahaja dalam menu. Mudah dan yang penting berkhasiat. Tidak lagi nak susah payah ramas asam jawa. Nak try boleh, untuk yang nak kurangkan kolestrol badan pun boleh. Cubalah, apa sekali pun untuk sihat mesti seimbang dengan latihan jasmani.

Un dah dapatkan untuk mak gunakan di rumah. Penting untuk seorang ibu berusia 68 tahun jaga kesihatan, harap dengan pemberian produk ini mak ayah sihat dan dapat dapat menunaikan ibadah dengan sebaiknya. InsyAllah. Korang yang nak balik kampung, silakan boleh buat tempatan secara online.

Happy yang amat tau..sebab barang.yang di order sempat sampai sebelum raya. Terus ja order online, alamatkan ke kampung. Selamat dan mudah. Bukan apa, mak dok cerita, sakit sana sini. Dah try macam-macam , tapi masih ada lagi rasa sakit kat sendi-sendi. Jadi, saya order la Omega-3 Fish Oil.  Kalau daripada bacaan, Omega-3 Fish Oil boleh menurunkan tekanan darah, harapnya mak tak perlu la telan ubat lagi atau boleh skip ubat kalau tekanan darah dah normal.

Ikutkan Omega-3 Fish Oil boleh – melegakan sakit-sakit sendi dan otot, boleh mengurangkan kolestrol LDL. Dan pada masa yang sama membantu meningkatkan daya ingatan serta memperbaiki simptom mata kering. Selain tu, Omega-3 Fish Oil ini amat sesuai bagi warga Emas macam mak ayah kita.  Sesuai juga untuk mereka yang mempunyai masalah kardiovaskular & tekanan darah tinggi & masalah kolesterol. Jadi sesuai juga untuk mereka yang mempunyai masalah sendi. Pilihan saya harapnya sesuai untuk mak 🙂. Aku hanya ada dia untuk berbakti.  Kadang orang tua ini dia sebut tu memang dia nak kita take care pada dia… sungguh dapat je barang dia happy sangat. Harapnya Omega-3 Fish Oil, ACV dan Curmax Tumerox ini berkesan la.  Kalau nak order, order kat Lazada atau beli di Constant farmasi, memang ada produk-produk ini.

Seronoknya mak, kami pun happy

Masa bawa balik kampung tu , bagi kat mak, excited mak tau!

Mak dah berusia di kampung, diusia 68 tahun masih kuat dan pastinya nak kekal sihat. Lebguh sakit sendi memang ada, cuma kadang tu mak teringin nak cuba macam-macam supplement tapi kurang kemampuan. Syukur, ada rezeki juga mak boleh cuba Omega fish oil dan lain-lain produk daripada APOTEC. Seronok bukan main mak bila tahu kami bawa balik benda yang dia nak.

Mak kata, ” Ada orang kot ni duk bagitau minyak ikan bagus…dok kata nak beli la juga dapat duit apa-apa.. Syukur la hampa bawa balik mai..nak try tengok kot mau.”Ya Allah, terharunya bila mak kata dia suka. Orang tua ni bukan mudah nak cuba sesuatu, tapi bila dia dapat sesuatu yang menag dia teringin nak cuba, kita anak-anak yang happy. Tambahan kita juga mesti nak tengok mak sihat dan bahagiakan Doa nak sahaja yang kami dambakan, harapnya dengan mak amalkan produk daripada Apotec ini, mak kekal sihat untuk terus doakan kami kaya dan berjaya dunia dan akhirat. Un tak sempat berbakti lama pada ayah. Ayah telah meninggal pada tahun 2014, hanya ada mak sahaja untuk berkongsi rezeki.

Share kebaikkan dengan rakan

Ada saya share di facebook, ada kawan-kawan dah mula tanya nak belikan untuk mak ayah di kampung juga. Seronok kan kalau apa-apa yang baik, kita share dan ramai orang boleh dapatkan juga..rasa happy sangat. Jadi, buatlah pilihan terbaik, beri pada orang tua bukan sahaja manfaat pada kesihatan tapi juga memberikan kepuasan pada anak-anak seperti kita yang boleh membahagiakan mak dan ayah.

Boleh dapatkan produk Apotec BUNDLE PROMO: Apotec Omega-3 Fish Oil (1300mg) + Apotec Curmax 250mg + Apotec Apple Cider Vinegar with Honey 750ml ini secara online juga. di  – https://www.constant.com.my/SalePage/Index/221336

Fb : Apotec Malaysia

Selamat membeli belah untuk mereka yang tersayang.

One thought on “Omega 3 minyak ikan terbaik – amalan yang mudah untuk sihat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge