Bread maker terbaik untuk newbies ; Rusell Taylors BM

bread maker untuk newbies

Bismillahirrahmanirrahim, saja ada kelapangan nak share pasal breadmaker. Dulu saya pun tak reti buat roti-roti ini, sejak PKP baru belajar. Masuk kelas bayar yuran RM30.00 , la ni lepas la untuk makan dan buat bekalan anak sekolah. Kalau newbies macam saya, yang baru berjinak-jinak belajar buat roti, donut, bombolini, pizza dll untuk isi rumah, #breadmakerrusselltaylors sangat berbaloi la. Senang dan hasil pun memuaskan. Cikgu kelas roti @zalynz_oven pun ada jual mesin ini. Bezanya BM11 ada nut dispenser, yang BM10 tak ada.

Ini yang baru BM-11 . ada nut dispenser, tapi untuk buat bun sahaja. Auto la, kalau nak makan bun selalu okay. Tapi kalau nak guna untuk uli pizza atau buat bombolini / donut, BM-10 pun dah okay.

BM-11 – ada nut dispenser

Sebenarnya masa beli 7.7 sales hari tu, tengah malam, manalah nampak nut dispenser ke apa..yang tahu harga murah. Beli masa sales RM199.99 , nampak je terus add to chart dan bayar. Bila dapat baru perasan ada perbezaan. So kalau siapa yang dah baca blog UN, korang boleh pilih ikut bajet yang ada. Dan pastinya tahu untuk kegunaan apa, itu yang penting.

Rusell Taylors Bread Maker
BM-10

So far setakat BM-10 pun dah okay. Banyak jasa, saya beli 2 sebab bila nak uli, saya uli 500gm / 500gm. 2 Adunan la gitu.

Okay , saya dah share mana yang baik. Kalau masih mencari bread maker, boleh dapatkan jenama ini. Breadmar Rusell Taylors. Cari di Shopee atau LAZADA, ada jual di platform ini sahaja.

3 thoughts on “Bread maker terbaik untuk newbies ; Rusell Taylors BM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge