D’Aura lancar produk dan perlantikkan duta baru : Dayah Bakar

Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah sebelum balik kampung beberapa hari lepas, UN berkesempatan hadir ke majlis Meet & Greet Introduce D’Aura Ambassador , iaitu Dayah Bakar. Un hadir bersama sahabat daripada Kbba.  D’Aura : adalah produk minyak kelapa dara / VCO – virgin coconut oil yang sangat dikenali terutamanya bagi ibu-ibu mengandung. Pasaran VCO ini sangat meluas di Malaysia. Malah ada juga di Singapura dan Brunei. Pada majlis ini juga D’Aura lancar produk dan perlantikkan duta baru iaitu Dayah Bakar.

Perlantikkan Duta D’Aura : Dayah Bakar

Sepanjang majlis, kami di perkenalkan dengan duta terbaharu Daura HQ. Mereka telah melantik, Dayah pengacara terkenal yang kini sedang mengandung bayi sulong mereka bagi menjadi sebahagian daripada team mereka dan keluarga DAura. Tahniah Dayah.

Produk Daura bukan sahaja VCO, tetapi mereka ada beberapa rangkaian produk lain. Tetapi antara produk D’Aura yang sangat mendapat sambutan adalah DAura Softgel dan DAura Gold.

Sempena program pelancaran ini, DAura melancarkan Aromatic Virgin Coconut Oil (AVCO) dan Set Bersalin DAura.

DAura Buka Peluang Niaga Kepada Lebih Ramai Usahawanita Dan Bakal Usahawanita

Pada majlis ini juga, kami para tetamu ditunjukkan testimoni antara usahawan  yang berjaya buat sales sehingga jutaan ringgit. Mereka bermula daripada bawah. Malah ada antara mereka yang hanya berusia kurang 30tahun.

Kejayaan tidak mengenal usia, hebat mereka. Malah, peluang ini bukan untuk mereka sahaja. Kini, Daura HQ membuka peluang untuk para wanita atau usahawan untuk menjadi rakan atau menyertai mereka.

Peluang ini dibuka kepada semua. Pada 8 Ogos 2020, bertempat di HQ Daura, akan diadakan hari terbuka Daura. Jadi, sesiapa yang berkelapangan boleh hadir untuk sessi ramah mesra dan mendengar lebih lanjut tentang program keusahawanan ini. Mereka akan memberikan latihan sepenuhnya kepada antara mereka yang berjaya dilantik menjadi Aurapreneur. Boleh menghubungi no ini jika berminat untuk lebih informasi. Contact di nombor 019-9999256

Tahniah D’Aura, Tn Hj Dzul Ahmad dan En Wan Nong Muzafar rakan kongsinya atas kejayaan pelancaran produk baru   dan perlantikan duta baru D’Aura.

Set Bersalin DAura

Set berpantang/ set bersalin D’Aura lengkap untuk ibu-ibu berpantang. Didalam set bersalin ni ada :

Feminine Intimate Wash 

Firming Herbal Paste

Baby Massage Oil

Soft & Natural Nipple Cream 

Herbal Warming Body Soap

100% Pure VCO

Calming & Refreshing Spray 

D’Aura membuat semua produknya di kilang sendiri yang terletak di Shah Alam. Pastinya produk mereka halal dan suci. Maka, tidak ada keraguan dalam menggunakan produk ini.

Baby Shower untuk Duta DAura

Pada majlis ini juga diadakan majlis baby shower untuk mummy to be. Semoga Dayah melahirkan baby dengan selamat,InsyaAllah. Untuk sebarang maklumat lanjut boleh dapatkan daripada website, dan media sosial DAura.

More Info :

Website : www.daura.com.my

Instagram : www.instagram.com/daura_hq/

Link Tree : https://linktr.ee/daurahq

Tahniah DAura HQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge