Fairytale pula tema dinner kali ini…

dinner fairytale perkep kajang

First of all , aku nak ucap terima kasih pada PERKEP Kajang yang jemput dan sudi meraikan pertukaran aku keluar daripada IPD Kajang.

Serius, majlis pada hari Jumaat lepas pada 4/10/2019 di Aqua Bangi, memang superb. Tema dinner malam tersebut adalah Fairytale. Memang bergaya habis mereka yang hadir.

Ini Puan Najwa isteri kepada Insp Zamzuri. Rupanya Puan Najwa pandai menari, hebat betul. Opss kalau suruh aku memang failed bab ni..hahaha tahniah Puan Najwa. Hebat!

Ini pula aku sempat bergambar dengan Hanita. Geng dan team aku main tarik tali untuk IPD Kajang 2019. Thanks dear.

Ini pula SI Bersara SI Zaitun. Orang lama yang baik hati dan penuh tanggungjawab. Oppsss, waktu taip entry ini, aku ada hutang denagn SI..eheheh lupa nak send gambar kat SI..sory SI.

Ini pula CC Mazniha, ada jasanya pada aku. Dia bantu aku untuk dapatkan salinan buku perkhidmatan. Dan CC juga tempat aku rujuk untruk sebarang dokumentasi di IPD Kajang. Thansk CC.

Ini pula Puan Bona, isteri kepada DSP Sukardy ex-kckd Kajang. First time kami dinner sama. Selamat bertukar keluar daripada Kajang juga Puan. Dan tahniah , Tuan dapat sambung belajar buat MASTER juga di Maktab PDRM Cheras.(sama dengan aku, cuma lain kos).

Ini orang lama trafik, banyak bantu aku masa di Trafik Bukit Aman lagi. Tq kak Ummi @ Mawarni.

Ini pula kesayangan hamba di Trafik Kajang. Mereka adalah anggota aku yang komited dan bagus dalam kerjaya. Tiada lain, aku doakan mereka berjaya ke pangkat lebih tinggi daripada sedia ada dan berjaya dalam interview yang sedang berlangsung kini. Amin.

Dan inilah KPL Hasniza. KPL pembekalan dokumen di IPD Kajang (Trafik). Bakal bertukar ke Sabah, balik ke kampung halaman. Hilang lagi sorang orang kuat Trafik Kajang. Apapun semoga lebih success di tempat baru nanti.

Syukur dijemput ke majlis terakhir dengan IPD Kajang. Banyak lagi gambar, tapi ini sahaja yang boleh aku masukkan. Yang lain, biar ku simpan dalam kenangan. 🙂 Thanks Perkep Kajang dan Pengerusi PERKEP Kajang, DSP Erny Yusnida atas tanda ingatan dan jemputan.

2 thoughts on “Fairytale pula tema dinner kali ini…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge