Skin valet bangi harga rawatan berbaloi
Saya dan keluarga

Skin Valet Bangi Untuk Treatment Dan Facial Wajah

Hi pembaca blog Un yang disayangi, Un nak cerita ni,  Un dah trauma sangat nak berspa! Serius takut setelah kesan tersalah facial beberapa tahun lepas. Actually, tahun 2016🤣. Traumaaaa! Tapi, teruskan membaca.. 😊. Setelah hampir tiga tahun berlalu, Un rasa nak cari spa semula untuk baiki kulit Un. Jadi Un dengan rela hati, pergi ke Skin Valet Bangi  untuk treatment dan facial wajah.

Skin Valet Bangi  untuk treatment dan facial wajah.

Siapa pon yang jadi pilihan kita, pastikan kita hanya berurusan dengan Pakar kecantikan wajah yang terlatih untuk menguruskan keperluan wajah kita.

THE BEST SKIN TREATMENT CLINIC EVER!!  – Skin Valet Bangi

Senang nampak, signboard besar.

Di Skin Valet Bangi  ada pelbagai service untuk treatment dan facial wajah. Jadi, pemeriksaan percuma diberikan kepada pelanggan sebelum sessi dimulakan. Rawatan adalah mengikut kesesuaian kulit. Jadi, jika kulit kering lain treatment ya, jika kulit berminyak lain pula treatment. Begitu juga dengan masalah kulit yang lain seperti jeragat, bintik hitam dan rawatan mengurangkan kesan penuaan.

Bila kita isi form, semua detail doktor kehendaki. Jadi, dapat elakkan effect yang tidak diingini.

Kita pula buat treatment ikut apa yg expert suggest ikut keperluan kulit dan concern kita, so that jimat masa dan fast result and save money!! 😍

Tak semua orang sesuai laser, tidak semua orang sesuai peeling, tak semua skin sesuai apa yg kawan kita cantik buat! So jumpa doctor! Itu yang masa Un oergi, Ema buat treatment lain, dan Un treatment lain. Lain kulit ,lain keperluan.

Di Skin Valet Bangi, mereka sentiasa memastikan pelanggan akan ditemuramah

Sessi one to one

Di Skin Valet Bangi, mereka sentiasa memastikan pelanggan akan ditemuramah terlebih dahulu oleh pakar kecantikan wajah (sesi private 1-1). Ianya bagi mengenal pasti keadaan semasa kulit wajah (skin condition) dan mengenal pasti masalah sebenar yang selama ini pelanggan hadapi.

Untuk setiap pelanggan, proses ini penting untuk menentukan rawatan jenis apa yang bakal dijalani. Ini mengelakkan masalah seperti alergik dan side-effect yang melampau.

Skin Valet Bangi menyediakan pakej berpatutan.

Boleh bayar guna EzyPay

Skin Valet Bangi menyediakan pakej berpatutan bagi setiap service / perkhidmatan disini. Harga bermula daripada Rm150.00 sahaja.

Lain-lain kos adalah mengikut kesesuaian dan keperluan kulit kita. Apa yang dimaklumkan, kulit ibarat benda hidup yang perlukan makanan. Jadi, setiap supplement yang di berikan kepada kulit adalah makanan. Sama juga dengan mengaplikasikan serum serta mosturiser  kepada kulit. Penting tau untuk kekalkan kulit dengan “makanan” berkhasiat setiap hari.

Stopp!! ini bukan hantu ! Ini gambar Un di Skin Valet Bangi  untuk treatment dan facial wajah.

Un ni kulit kering, tu yang mudah sangat jadi gatal dan mengelupas. Once mengelupas tu, muka jadi sangat sensitif. Kedutan makin menampakkan lines.. fuh!! dan bila hari-hari ulang alik kerja, kena pancaran matahari, kulit semakin ter’hidrasi’. Kandungan air dalam kulit cepat hidrasi. Air kurang.

Nak tahu, kata beautycian,kulit tidak sihat sama seperti kulit yang kurang makanan, kesian kulitkan?? Itu yang Un serah diri ke Skin Valet Bangi tu. Lagipun dekat dengan rumah, 20minit jer. Nanti Un cerita bagaimana nak kesana. Entry lain okay. 😁😊

Skin Valet Bangi – setiap hari dipenuhi pelanggan untuk treatment dan facial wajah.

Isu wanita dan kulit wajah tidak dapat dipisahkan. Sebab itulah, walaupun ada yang kata, “Susahlah sekarang, ekonomi teruk! Business teruk.!” Eh… nak tahu, di Skin Valet, setiap hari dipenuhi pelanggan.

Selepas treatment

Malah, bukan pelanggan baru sahaja, repeat customers juga ramai. Bayangkan, isu orang tak ada duit ,akibat ekonomi merudum ni di gembar gemburkan, tetapi rakyat masih berbelanja je. Yer la, bagi setiap kali rawatan, setelah up sell, pastinya ianya mencecah ratusan malah  ringgit.

Kecantikkan takkan dapat dipisahkan, baik wanita mahupun lelaki.  Biar kita yakin berhadapan dengan orang yang berurusan dengan kita. Dan pada masa yang sama menjadi orang yang mensyukuri nikmat wajah yang sihat dan cantik pemberian Allah swt.

Kalau anda nak tahu, treatment Oxyderm Facial ni sangat popular dekat Skin Valet tau ! Ramai yang datang sini selepas dapat skin consultation dari kami, terus nak buat Oxyderm Facial ni. Apa yang best tentang Oxyderm Facial ni? Treatment yang popular ni untuk lembapkan sekaligus cerahkan kulit anda dan yang paling best, kalau anda ada masalah jeragat, treatment ni lah yang paling sesuai untuk anda ! So, jangan tunggu lama-lama. – Ini treatment Ema buat.

Jadi, apa tunggu lagi. Lepas ni Un syorkan pembaca Un memilih Skin Valet Bangi  untuk treatment dan facial wajah. Biar cantik luaran, sihat dalaman. Ewahh!

Untuk yang tinggal berdekatan dengan Bandar Baru Bangi, Un cadangkan awak set appointment terus dengan cara “send message” pada page Skin Valet Bangi. Mereka akan terus hubungi anda selepas itu.

My fav doctor – Doctor ISMA dari SKIN VALET BANGI!! 👍🏻👍🏻

Bersama Dr Isma

SKIN VALET BANGI boleh tengok instagram @skinvalet_bangi atau boleh call 03-89229181 utk appointment.

Facebook : Skin Valet Bangi

THE BEST SO FAR!! Honest review 100% puas hati 👍🏻👍🏻👍🏻








7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *