• cara masak nasi
    Umminani

    Pahala Melayan Suami atau Voucher ?

    Wajib baca untuk pedoman pada isteri. Hari ini hari off sebab dah kerja hari Ahad lalu 18/12. Memandangkan duduk di rumah saja, terpikir nak pergi 1 job ini kat Shah Alam. Dah dapat email lama dah. Dan memang plan nak pergi. Tapi memandangkan hari iniĀ  dari pagi duduk rumah, kemas rumah sikit dan buat beberapa kerja rumah, tiba-tiba mood malas nak pergi sana menjelma. Rasa macam nak buat pahala melayan suami, tapi ada rasa nak pergi jugak! Pilihan mana satu nak buat? Dua tiga kali telefon kat suami tanya nak pergi ke tak Shah Alam? Haish! Mai mood gini pula kaedahnya! Suami cakap pergi la, takpa nanti petang dia balik…