• Kisah Cuti/Travel

    Rumah Idaman Contoh di Taman Pokok Mangga, Melaka

    Hari ini kami bercuti ke Melaka. Kaami bermalam di Taman Pokok Mangga. Rumah double story sama jer macam rumah hari-hari duduk, cuma bila berada di luar kawasan rasa best lain macam. Ini part dalam rumah yang paling di sukai. Dapur ni kemas jer, keluasan sama macam rumah Ummi, cuma kat tempat letak meja ni lagi luas. BEST.. Ini ruang tamu yang luas dan boleh masuk dalam 15 orang. Sejuk dan selesa. Ini Ummi tengah prepare hantaran nak pergi meminang esok. Hehehe jadi akak yang baik kan.. Opsss saja jer ni.. Esok sepupu nak bertunang. Ini ruang bilik utama. Luas sangat. Kat bahagian atas ni ada 3 bilik. Bilik utama luas…

  • Kisah Cuti/Travel,  Review,  Umminani

    Best Tau Mandi Manda Di Bangi Wonderland Water Theme Park

    Salah satu lokasi menarik untuk membawa keluarga bermain air di sekitar KL adalah Bangi Wonderland Water Theme Park. Okay jom baca apa kemudahan yang disediakan. Untuk harga tiket dan juga info lain ada di link kat atas. Kemudahan Yang Disediakan Di Bangi Wonderland Theme Park & Resort Pelbagai kemudahan disediakan Bangi Wonderland Water Theme Park. Ini adalah antara kemudahan yang disediakan di sini. Best kan.. ada cafe, ada surau, locker, function room dan juga bilik persalinan. Ini adalah kemudahan yang disediakan mengikut keperluan kita. Jika pergi berkeluarga besar macam Ummi, kami pilih untuk sewa locker yang saiz besar. Jadi satu locker dah cukup untuk simpan benda penting dan pakaian untuk salin. Ini adalah…