Review Produk Dan "Event"

HARI TERBUKA FELDA DSAJI 2016

 Jpeg
FELDAD’SAJI mengadakan hari terbuka untuk orang awam pada 15-17 April 2016, di Pusat Jualan Felda D’Saji bemula jam 10.00 pagi sehingga 6 petang. Kami sahabat blogger Ben Ashaari berkesempatan hadir pada 17 April 2016 untuk merasai keenakkan masakan Felda D’Saji.Pagi hari tersebut, car pool dengan Cik Za dari mezquitalifestyle.com . Kami bergerak dari Kajang dalam 930pagi. Kali pertama jumpa hari ini.
Jpeg
Jpeg
Kesempatan ini Ummi gunakan untuk merasai keenakkan masakan dari saji. Memang bestlah, rasanya sedap dan daging yang dimasak tu lembut , cukup rasa serta sesuai untuk majlis-majlis keraian. Best sangat. Bak kata orang kampung macam Ummi ni, rasa masakan dari Felda D’Saji rasa macam balik kampung, makan masakan orang rewang. Sedap, puas hati.
Pakej Bermula yang ditawarkan adalah bermula dari RM 9.90 ( Dulang Selera min 1000pax ), kiranya bagi yang mempunyai bajet yang minima sesuai sangat untukdapatkan pakej ini. Tempat lain selain di Jln Semarak, adalah seperti berikut dan setiap tempat ada tema tersendiri. 
  • Pakej Dewan Perdana Felda, Jalan Maktab
  • Pakej Dewan Merak Kayangan, Jalan Gurney 
  • Pakej Dewan Gemilang @ Yayasan Felda, Kelana Jaya 
  • Pakej Asmara Penchala, Kg Sg Penchala 
  • Pakej Orchad Villa, Gombak 
  • Pakej Kajang Perdana Avenue, Kajang 
  • Pakej Dewan D’Mahligai, Puncak Jalil 
Nak Buat Tempahan ?
Sales & Marketing Department 
Felda D’Saji Sdn Bhd
Jalan Maktab, 54000 Kuala Lumpur
Tel : 03 – 26988302

Instagram : @Feldadsaji

 Jpeg

Kad Lestari menyediakan perkhidmatan Pakej Photo Booth yang di sediakan memang sangat murah semuanya bermula dari RM 2.00 sahaja tau, boleh pilih ikut kemampuan kita. Kad kahwin pun yang disediakan memang corak nya ikut peredaran semasa. Tak rugi . Bermula dari RM 500 ( 1000px )

Untuk Tempahan : 
Galeri Kad Lestari
Jalan Bunga Tanjung 2/16,
Seksyen 2, Shah Alam
Selangor 
Tel : 
011-20132990 ( H/P )
03-55102290 ( Pejabat ) 
 
Website  : www.kadlestari.com
Chenta by Raja Farah menampilkan setiap satu goodies yang comel sangat . Harga bermula serendah RM 3.00 dengan hiasan dekorasi dan diletakkan sticker nama pengantin tau. Nampak terang, kemas dan gojes.
Jpeg
 Jpeg
Jpeg
Untuk tempahan : 
Tel : 013-9735989 ( Raja Farah ) 

Instagram@chentabyrajafarah

 Jpeg
Bawa anak-anak ke majlis rumah terbuka sesuatu yang seronok, bukan kita yang seronok tapi anak-anak lah. Tambahan jika da booth ice-cream mcm Wafi Soft Ice Cream ini. Comfirm anak tak sibuk nak balik.  Nak juga kan? Boleh berhubung juga dengan mereka di facebook dan instagram .
Instagram : @wafisofticecream
 
JpegJpeg

Last , inilah booth paling havoc kot kalau ada di mana-mana majlis, sebab ramai yang tak ketinggalan ambil gambar kenangan dan gambar tersbut akan di hadiahkan kepada tetamu dan dilekatkan dalam guest book. Ha!! best kan. Comfim kita tak lupakan setiap seorang yang sign guest book ketika majlis .

Bagi mereka yang berminat boleh rujuk — > 
Instagram – #piccaboothofficial 
Facebook   – Picca Booth 
Akhirnya selesai sudah, Ummi cerita serba sedikit pasal Hari Terbuka D’Saji dan melihat sendiri pakej-pakej yang ditawarkan. Sememangnya terbaik dan sesuai untuk mereka yang sedang membuat kiraan kos majlis perkahwinan kelak. Majlis lain pun boleh tempah dengan Felda dSaji yer. Silalah jemput Ummi dan keluarga bersama 😉 Jumpa lagi.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *