keluarga

Birthday Mustaqim 2 tahun

Dengan Raihana(Ana), Shafiza (Shef) n Najihah (jiha) Wah ramaikan tetamu…best sgt..terima kasih semua.. mode : happyyyyy Sahabat sahabat Uitm Perlis..alhamdulillah semuanya berjaya di menara gading… (tidak kira mana asal pun bila usaha pasti berjaya, nerbanding kalau yang dilahirkan di bandar namum ego dan bodoh tidak gunakan peluang yang ada mereka adalah golongan yang rugi) SAJA …

Pulau Lagenda/ Langkawi

Pulau Langkawi – 26 Jun 2012. Bertolak sewal pagi jam 0600 am dari rumah mak..naik feri ke Langkawi jam 0700 pagi..awal kan…Masa nak naik kelakar, Mustaqim cakap , “kut…kut…”..la rupanya takut dgr bunyi feri …Hinggakan dia berlari nak balik…hahhaahha macho tapi jiwa kecik..Dah berada dalam feri, jauh sikit jalan..dah okay….alhamdulillah…kalau tak..fuh penat nk melayan.. Kami …

Taman Ular PERLIS

26 JUN 2012.. Dah lama tak pergi taman ular…ini dia….gambar kami sekeluarga di taman Ular, Perlis. Masa ini arwah ayah sihat lagi, untung kami dapat pergi dengan arwah.Along pun masih kecil. Gemuks..hahah Jarak taman ular ke rumah dalam 40mint sahaja. Dan entry ini Ummi hanya masukkan gambar pada 2012, ni baru nak update semula. Cuma …

Jengka, Pahang

Ni last visit ke Pahang tahun lepas…best nya jumpa sedara-sedara …Tercapai hasrat mak dan ayah nk pergi melawat sedara di Jengka…hehehe..alhamdulillah sebagai anak dapat tunaikan hasrat mereka… *mustaqim dgn tok ngah sebelah Johor* *dgn tok chu sebelah Johor*  *besarnya patin..puas habiskannya dgn Mr Suami*    *air tangan suami memasak..sedap…gulai lemak patin*      *dgn mak …

MUZIUM SETEM MELAKA

Mesti ramai yang tidak pernah terfikir untuk masuk ke dalam muzium Setem kan.. Lokasi masih di Bandar Hilir, Melaka. Ehm, jom layan gambar2 kat bawah ini. Sebelum tu, dalam muzium ni terdapat pelbagai setem   keluaran khas dalam Malaysia. Peti surat lama pun ada..tengok la nant mustaqim bergambar dengan peti surat besi..berat ini..tapi itu la …