Wed. Sep 29th, 2021
SAMBUTAN MERDEKA

MERDEKA!!! 31 Ogos 2021 NEGARAKU MERDEKA! Demi merdekakan anak-anak yang terperap dirumah, kami memilih untuk keluar makan pada 31 Ogos sempena Hari Kemerdekaan ke 64. Awal kami UN dengan suami exercise dulu, settle je bersenam dan keluarkan peluh, kami terus siap ke IOI Mall. Unplan.

Al kisahnya, ada je slipar biasa yang hari-hari si Sarah pakai. Okay je, walaupun bukan Crocs, tapi ala² crocs.. tapi boleh dia tak pakai masa nak ke IOI Mall City. Dia pakai kasut ladies yang raya 2 tahun lepas.

Turun sahaja kereta, nak pasang kasut tak boleh! Seret la sampai ke kedai Bata. Ehmm, dapat habuan sepasang kasut untuk dia. Tu last tu kasut hitam ala² kasut kerja Umi. Senang bertutup, pakai stokin pun selesa je nak jalan. Kos melabyr RM53.90 (diskaun RM6, Harga asal RM59.90).

Sedar-sedar, anak perempuan sorsng ni dah besar. Sikit lagi, anak dara dah. Apa Ummi pakai, dia nak.. huhu..tengok la handbeg tu…woww merah! Hahaha

Sesaja story simpan kenangan. ADA juga cerita hari Merdeka kami kan.

Sambutan 13 tahun ummi dalam PDRM. Dan sempena Birthday Along juga 7 Sept nanti.

S.O.P ?InsyaAllah. #kitajagakita , nak masuk kedai nak Dine In, Dapur Penyet memang check detail. 1 family boleh duduk semeja.

nota:
1) Kedai @batamalaysia – kanak² tidak dibenarkan masuk. Tapi boleh sizing kasut kat pintu kedai.
2) Bekas air Bello ni boleh beli drp kak @tatimansur010602 , memang tahan sejuk. BERBALOI dan wajib ada.

Selamat menyambut kemerdekaan ke-64/2021

Tq yang membaca. Dan pesanan UN, jangan banding diri kita dengan orang lain. Orang lain, itu orang lah, kita, diri kita sendiri. Apa kita ada, rezeki kita. Apa orang ada, rezeki orang. Buang hasad dan -ve thinking tau baru ada bahagia. Sebarkan LOVE banyak-banyak.

2 thoughts on “Sambutan kemerdekaan ke-64/2021 di IOI Mall City”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge