Fri. Jun 18th, 2021

Sejak dahulu lagi, bagi kehidupan di bandar atau kampung, belian secara inline lebih mudah sebenarnya. Jika ada talian internet, semuannya hanya dihujung jari. Tanpa perlu keluarkan kos dan menjimatkan masa, pelbagai aplikasi online telah muncul. Malah, dalam membeli barangan secara online ini, belian barang boleh jadi lebih murah sehingga 15% diskaun bagi store-store terpilih. Salah satu aplikasi untuk orang yang kaki online seperti saya , pastinya PG Mall menjadi pilihan. PG Mall aplikasi online nombor 1, platform e-commerce. Ianya telah dilancarkan sejak 2017 lagi. Dan yang menariknya , bagi yang belum tahu PG Mall adalah Local e-commerce platform di Malaysia. Bermakna ianya berasal dan based in Malaysia. Bukannya dari negara lain. PG Mall juga merupakan 3 teratas top e-commerce platform seperti mana yang dilaporkan oleh Iprice insight report.

PG Mall aplikasi online

Di PG Mall aplikasi online! Diskaun tak masuk akal sehingga 15% di Wow Store Sales

apps shopping online yang jimat  dan murah berbaloi

Kenapa PG Mall menjadi pilihan kaki shopping? Salah satu sebabnya, PG Mall terlalu murah hati, sampaikan kadang tu diskaun yang diberikan sangat tidak masuk akal. Ada store yang menawarkan diskaun sehingga 15% bagi berlian di kedai @ store mereka. Melampau banyak! Sungguh lebih menjimatkan. Kenapa belian di PG Mall leboh selesa? Okay ada orang suka kalau ada orang atau pembantu kedai / mall ikut belakang time kita shopping. Tetapi di PG Mall platform, kita sebagai pelanggan bebas untuk shopping. Untuk window shopping atau buat perbezaan harga pun tidak ada gangguan. Sebagai pengguna kita bebas untuk membaca ingredients, baca description sesuatu benda nak beli tanpa ada gangguan dan sekatan. Jadi, pilihan yang dibuat lebih tepat serta memuaskan hati. Percayalah, dengan belian di PG Mall tak kira barang darpur ke, barang make up atau barangan kegunaan harian, semuanya mudah sangat. Tanpa keluarkan peluh dan bersesak di trafik light, kita masih dapat shopping barang keperluan dengan mudah.

PG Mall aplikasi online: Keselamatan terjamin dan puas hati dengan barangan yang dibeli

 tempat shopping boleh dipercayai
Pelbagai barangan dijual di platform ini .

Pernah tak, kalau pergi kedai fizikal, kita perlu bersesak dengan ramai orang. Malah dalam menghadapi suasana sekarang dengan isu pandemik Covid-19, shopping dari platform seperti PG Mall lebih menjamin keselamatan diri dan keluarga. Tanpa perlu tinggalkan anak-anak dan risaukan keselamatan mereka, semuanya bakal tersedia. Klik-klik, add to chart>> check out >> payment dah settle. Mudahkan.

Jika pandai berbelanja, dengan belian bernilai tertentu, sebagai pengguna layak untuk mendapatkan kos penghantaran barnag secara percuma, (dah jimat duit parking). Lagi pula, dah la senang sahaj klik-klik check out dapat barang. Tak perlu mengangkat barang yang banyak pula tu. Sungguh menggembirakan untuk kaki shopping berbelanja. Owh ya, kalau kita beli di platform PG Mall, ada juga kedai-kedai online ini yang mengambil bahagian promo dan memberikan jumlah diskaun tertentu kepada pelanggan mereka, setiap bulan akan ada update terbaharu tau. So, kalau duduk sesaja dah boleh cuci mata di website atau apps mereka dan add to chart.

PG Mall aplikasi online belian dengan diskaun 80%

Kalau bernasib baik, boleh buat belian pada waktu tertentu, iaitu pada “Hot Day Sales”, biasanya 3 slot setiap hari  pada jam 10pagi, 4 petang dan 9 malam. Sekali lagi jika kena pada masanya, maka pasti akan dapat membuat belian barangan dengan harga terendah yang ditawarkan dengan diskaun sehingga 80% OFF setiap hari. Menggila sales dan diskaun di PG M ini.

Specialnya, jika hujung minggu pula akan ada additional diskaun tau. So, boleh pilih-pilih barang dan boleh buat bayaran pada hujung minggu jika tidak sempat melakukan belian pada hari bekerja. Ada sahaja store-store di apps yang memberikan diskaun tambahan. Dah jimat bertambah jimat. Sungguh takkan terasa sukar untuk mendapatkan barangan keperluan di platform ini.

Kempen LOVE You 3000

Kerana pelanggan sentiasa terbaik, maka mereka melancarkan promo iaitu dengan  belian RM30.00 pelanggan akan dapat menyertai kempen LOVE You 3000, yang mana setiap pelanggan berpeluang untuk menang hadiah sehingga sejumlah RM3000.00. Pengumuman bagi kempen ini akan diumumkan pada 15 dan 30 haribulan secara bulanan. Pelanggan bertuah akan mempunyai lebih peluang untuk menang. Ini kerana lebih banyak jumlah wang yang dibelanjakan lebih besar peluang untuk menang.

Diskaun dan Cashback!

Dah la dapat diskaun banyak, dengan off sehingga 80% bagi sesetengah barangan terpilih. Tidak cukup dengan itu, setiap pembelian disini berpeluang untuk mendapatkan cashback sehingga 3.5%. Diskaun dapat, cashback dapat, untung berganda. Thanks PG M kerana menawarkan pelbagai keistimewaan kepada pelanggan dengan slogan shop share earn. Jadi untuk buat belian boleh membeli sekarang di PG Mall  

PG Mall aplikasi online senang dan lebih jimat

Apa lagi, lama fikir tak menjadi, daftar sekarang dan dapatkan diskaun dengan belian pelbagai keperluan di PG M.

Maklumat lanjut  layari :

Website: www.pgmall.my  

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

8 thoughts on “PG Mall aplikasi online untuk kaki shopping; belian murah di online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Notice: Constant WP_USE_THEMES already defined in /home/umminani/public_html/index.php on line 14