Gempak Merdeka Bangi Wonderland 2018

Hi korang, nak kemana cuti sekolah ini? Ha… ini nak share dengan korang yang Bangi Wonderland ada buat Gempak Merdeka Bangi Wonderland. Serius kalau korang buka facebbok depa, memang korang akan pergi punya. Gampak Merdeka Bangi Wonderland offer korang harga tiket luar biasa murah.

Kami ini jangan dikatalah, memang Bangi Wonderland menjadi lokasi percutian kami sekeluarga. Bukan apa dekat satu hal, yang best tu memang ada kawasan untuk anak mandi manda.

Kita sebagai mak bapak boleh mandi sama dengan anak dalam kawasan yang sama. Meang kalau pergi tu, selagi tak puas takkan balik lah.

Gempak Merdeka Bangi Wonderland – ada artis menghiburkan pengunjung

Gini, kalau korang tetamu tetap Bangi Wonderland korang pasti dah biasa dengan promosi di sini. Serius memang best tau. Okay, yang lepas masa kami pergi bagi sessi Gempak Giler, ramai sangat orang.

Kira meriah lah. Korang tengok sendiri gambar. Masa tu Aizat menlmang menghibukan kami semua. Kornag nak pergi, boleh pilih nak layan lagu artis yang mana kornag minat. Ramai artis yang akan buat persembahan.

Antaranya   :

Showcase GEMPAK MERDEKA pada 18, 19, 25 dan 26 Ogos 2018.

Berikut merupakan artis-artis popular tanah air yang akan buat persembahan:

18 Ogos, Sabtu: Ella dan Aishah
19 Ogos, Ahad: Achey Bocey dan Tomok
25 Ogos, Sabtu: Nabila Razali dan Sufian Suhaimi
26 Ogos: Hazama dan Black Hanifah

Istimewa buat para pengunjung, sambil bersantai mandi manda bolehlah kita tengok persembahan artis-artis ini.

Meraikan Merdeka – Sukan Rakyat Menyemarakkan Suasana

Sempena bulan kemerdekaan ini, Gempak Merdeka Bangi Wonderland akan mengadakan sessi sukan rakyat. Haaaa… barulah gempak. Semangat merdeka dijulang.

Bangi Wonderland Ingin Meraikan Gempak Merdeka Dengan Anak Yatim

Tambahan lagi, bagi meraikan kemerdekaan ini juga, Bangi Wonderland tidak melupakan mereka yang tidak bernasib baik. Mereka juga inmgin meraikan Gempak Merdeka dengan adik-adik yang tidak bernasib baik. Seronok bukan??

“Bangi Wonderland also took the opportunity to make some social responsibility activity by inviting unfortunate children to join together to come to Bangi Wonderland during the Gempak Merdeka program. We hope, these children can experience and having fun playing in the water theme park as well as enjoying the performances of the artist.”

Jadi apa tunggu lagi, kami dah pergi. Korang yang tak tahu nak kemana hujung minggu ni, boleh la riki-riki untuk ke Gempak Merdeka Bangi Wonderland. Gilaa, harga tiket murahh oii.

Pintu Utama Untuk Masuk Ke Bangi Wonderland

Harga biasa seperti dibawah :

Tutup Setiap Selasa kecuali Cuti Sekolah dan Public Holiday.

Normal Price: Type Mykad Non Mykad  :

Adult RM 55/ person RM 66/ person

Child (90cm -130cm) RM 45/ person RM 56/ person

Child below 90cm Free entry

OKU Adult RM 28 RM 33

OKU Child RM 22 RM 28

Senior Citizen RM 28 RM 33

Jadi jom beramai-ramai kita kesana. Jumpa disana ya. Maklumat lanjut layari :

Official Website: http://www.bangiwonderland.com.my

Official Facebook: Bangi Wonderland Themepark & Resort

Official Instagram: officialbangiwonderland

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge