• Food Review,  Saya dan keluarga

    Talapia 3 Rasa Tempoyak Pembuka Selera

    Hi uols, sat jer kan masa berlalu..dah masuk minggu pertama kita berpuasa. Selama seminggu berpuasa apa resepi masakan yang dah dimasak? Kalau Ummi , buat masa ni masih lagi masak menu simple. Hari pertama nasi tomato, hari kedua lontong hari ke3 nasi berlauk simple, hari berikutnya bihun sup dan juga nasi impit. Lain-lain masak  makanan simple macam Ikan Singgang Simple Dan Mudah Di Masak . Ada juga masakan sambal tumis ayam dan telur puyuh. Hari ini duk terfikir nak masak apa.. masih mencari menu.. dan hinggap di kepala nak masak Talapia 3 rasa tempoyak. Resepi Talapia 3 Rasa Tempoyak :  Bahan-bahan : 1 ekor ikan talapia di goreng 3 ulas bawang putih – dikisar…