Kisah Cuti/Travel,  Saya dan keluarga

Day 3 – KUNDASANG (Malam di Kinabalu Pines Resort)

 Hi, kami bermalam di Kinabalu Pines Resort .  Disini peliknya malam cepat sangat tau..dalam 630 petang dah malam. Kiranya maghrib tu awai sangat. Kami keluar jalan-jalan kat luar ini ambil angin dan hirup udara segar. Sejuk weh! Mmeang best yang amat, feeling sejuk sampai tulang tu!
Hhaha ini spam gambar Along di Kinabalu Pines Resort. Amboi seronok Along melompat , berlari eh! Sejuk tapi bila dah berjalan tu , ada jugalah peluh tu… ALong apa dia tau! Kecik lagi, tau seronok jer.
Ini Muhaimin. Sejuk-sejuk pun manis Amin ini. Ehm, berapa bulan yer masa ini, dalam 7 bulan kot rasanya. Merangkak laju masa ini. CUma tak boleh berlari lari.

 

 

Huhu, dah berjalan-jalan di kawasan gelap ini, kami terus masuk bilik semula, sejuk dan seram juga sunyi-sunyi ini. Lpeas masuk bilik, abah makan kacang kat depan balkoni dan kami semua terus masuk lena…. esok nak bangun awai nak tengok suasana subuh dan matahari naik di waktu pagi.. lawa orang kata.. betul ke> Day 3 – KUNDASANG (photografi @ Kinabalu Pines Resort)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *